lucas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 fajnie popatrzeć jak ktoś potrafi docenic oldschoolowe moto :wink:, jeszcze raz gratuluje sprzęta i zycze bez awaryjnej jazdy i wysokich lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dzięki za gratullacje :wink: Dzisiaj jade pojeździć z dala od ludzi,wczoraj nawet prawie głuche babki krzyczały że idzie ogłuchnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Motorek bajka. Włożyłeś sporo pracy więc życzyć Ci tylko samej przyjemności z jazdy i jak najmniej awarii :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiszak Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gratulacje ! Sam od niedawna jestem posiadaczem takiej CZ. Naprawdę super moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Fajne moto ........gratuluje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 I co spiszak ma moc :rolleyes: :) Ja dzisiaj za duzo odkreciłem i postawiła mi piona ... ale tylko blotnik obtarty malutko,wyszedłem z tego :icon_twisted: czesia nie leżała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Hehe, fajnie ją zrobiłes :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gratuluje Cz-tki:D fajnaaaa , sam malowales czy w jakims salonie? jak sam to powiedz mi czy dawales jakis podklad czy nie ? pozdro i gumowych drzewww:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 NIe no takiej CZ to tylko pozazdroscic :icon_twisted: mi sie ogulnie bardzo podoba ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Malowałem u kumpla.Podkład oczywiście jest (akrylowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 I ja się dołączam do gratulacji :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Bardzo ładna CZ gratuluje... szerokiej, bezawaryjnej zycze Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja mam CZ od prawie roku i nadal ani nie chce za bardzo jeździć ani nie wygląda jeszcze tak ładnie jak twoja. A tobie wystarczyło 3 tygodnie. Bomba. Może też kiedyś osiągne taki efekt :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No jako stary kumpel MICLAWA - Gratuluje panie kolego. Piekna sztuka, naprawde malo jest takich w tym stanie. Dobra robota kolego;). Sam mam koze 125 516 i wiem co to jest, wiec jeszcze mocy mi nie zabraklo;) Heh a tym tym odkreceniem to trzeba naprawde uwazac, moja opanowalem na szczescie;P. Gratulki;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Tylko mnie zastanawia czy w CZ ma tak cieknąć z gaźnika ?? Chyba tak nie ma być bo gdy CZ stoi chwile to sie zalewa :buttrock: jaki macie pomysł na to ?? może odgiąc tą blaszke którą popychają pływaki a która z kolei popycha ten zaworek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi