Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś jeden Czarno-czerwony jest w dostawie gwarantowanej w której jest moja maszyna. Reszta może kwiecień może maj. Ogólnie jakieś jaja :D

To rzeczywiście byłyby JAJA gdyby się okazało że do końca marca nie przyszłyby sprzęty :D

Co bym się wcale nie zdziwił ponieważ ja swojego zamawiałem 07-lutego i miał być na koniec miesiąca .

Oczywiście nie było- drugi termin to połowa marca i dupa :D

Po rozmowie przeprowadzonej 17-marca otrzymałem w odpowiedzi koniec marca. :icon_mrgreen:

Pożyjemy zobaczymy. Oby były.

Pozdrawiam...

Oj nie chce krakać ale jak tak dalej pójdzie to w połowie sezonu sprzęty bedziecie mieli i zjechaną psyche z czekania na nie, ale co ja będe gadać skoro latam xj 600 he he he Pozdrawiam

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

Dosłownie minutę temu skończyłem rozmawiać z Alicją z PP, która w trakcie naszej rozmowy dzwoniła do SMP i powiedziała mi że twój Grzesiu i mój gixer będzie do odebrania w przyszłym tygodniu. Jak się okaże że ściemniali to im tam zrobimy z dupy jesień średniowiecza :biggrin:

Dosłownie minutę temu skończyłem rozmawiać z Alicją z PP, która w trakcie naszej rozmowy dzwoniła do SMP i powiedziała mi że twój Grzesiu i mój gixer będzie do odebrania w przyszłym tygodniu. Jak się okaże że ściemniali to im tam zrobimy z dupy jesień średniowiecza :bigrazz:

Ha ha ha no nie zdziw sie Sligier, albo zadzwoń do Pana Dariusza ciekawe co on si powie, ten to ma gadane :biggrin: :crossy:

p.s. Ja miałem odebrać najpóźniej początek Marca - jest 19-ty :banghead:

Edytowane przez klaudiusz

"pana" Dariusza, to proponuje omijac szerokim lukiem, wiekszego jelopa juz dawno nie spotkalem :banghead:

:crossy:

Wprawdzie HW to miejsce mało odpowiednie na takie dyskusje, ale jestem ciekawa uzasadnienia dotyczącego powyższego stwierdzenia. Byłbyś tak miły i rozwinął temat?

p.s. a tak w ogole czy ktos poza mna ma tu jeszcze sprzeta ponizej 100KM? :biggrin: :bigrazz:

Edytowane przez madee