grzegorzR1 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jakiś jeden Czarno-czerwony jest w dostawie gwarantowanej w której jest moja maszyna. Reszta może kwiecień może maj. Ogólnie jakieś jaja :D To rzeczywiście byłyby JAJA gdyby się okazało że do końca marca nie przyszłyby sprzęty :D Co bym się wcale nie zdziwił ponieważ ja swojego zamawiałem 07-lutego i miał być na koniec miesiąca . Oczywiście nie było- drugi termin to połowa marca i dupa :D Po rozmowie przeprowadzonej 17-marca otrzymałem w odpowiedzi koniec marca. :icon_mrgreen: Pożyjemy zobaczymy. Oby były. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hahahaha - jaja to będą, jak do 1 maja będziecie czekać :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Oj nie chce krakać ale jak tak dalej pójdzie to w połowie sezonu sprzęty bedziecie mieli i zjechaną psyche z czekania na nie, ale co ja będe gadać skoro latam xj 600 he he he Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Dosłownie minutę temu skończyłem rozmawiać z Alicją z PP, która w trakcie naszej rozmowy dzwoniła do SMP i powiedziała mi że twój Grzesiu i mój gixer będzie do odebrania w przyszłym tygodniu. Jak się okaże że ściemniali to im tam zrobimy z dupy jesień średniowiecza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ku*wa a mowilem zeby brac litry , juz byscie smigali tak jak ja :crossy:chociaz powaznie, to organizacja tego pucharu, to jakas porazka - nie ma motocykli i calej reszty dupereli z pakietow :bigrazz: BTW Marta gratuluje bika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Dosłownie minutę temu skończyłem rozmawiać z Alicją z PP, która w trakcie naszej rozmowy dzwoniła do SMP i powiedziała mi że twój Grzesiu i mój gixer będzie do odebrania w przyszłym tygodniu. Jak się okaże że ściemniali to im tam zrobimy z dupy jesień średniowiecza :bigrazz:Ha ha ha no nie zdziw sie Sligier, albo zadzwoń do Pana Dariusza ciekawe co on si powie, ten to ma gadane :biggrin: :crossy: p.s. Ja miałem odebrać najpóźniej początek Marca - jest 19-ty :banghead: Edytowane 19 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 "pana" Dariusza, to proponuje omijac szerokim lukiem, wiekszego jelopa juz dawno nie spotkalem :bigrazz: Panowie najlepiej to pogadajcie z Adamem Badziakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) "pana" Dariusza, to proponuje omijac szerokim lukiem, wiekszego jelopa juz dawno nie spotkalem :banghead: :crossy: Wprawdzie HW to miejsce mało odpowiednie na takie dyskusje, ale jestem ciekawa uzasadnienia dotyczącego powyższego stwierdzenia. Byłbyś tak miły i rozwinął temat? p.s. a tak w ogole czy ktos poza mna ma tu jeszcze sprzeta ponizej 100KM? :biggrin: :bigrazz: Edytowane 19 Marca 2007 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Panowie najlepiej to pogadajcie z Adamem Badziakiem Jak spotkam "Sąsiada" to zagadam :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 PS.Arek a ty nadal zyjesz? Jak tak to musimy sie jakos umowic gdzies itd itd itd itd :biggrin: W ten piątek będzie jakieś spotkanko :icon_mrgreen: - info będzie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 W ten piątek będzie jakieś spotkanko :) - info będzie niebawem Na pewno bede. Juz szukam jakiegos sponsora bo mam strasznie dziurawe kieszenie ostatnio.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) p.s. a tak w ogole czy ktos poza mna ma tu jeszcze sprzeta ponizej 100KM? :D :icon_mrgreen: 50 może być ? :cool: :wink: Edytowane 20 Marca 2007 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 jak komus brakuje mocy , to mu moge tanio sprzedac Aprilke :icon_mrgreen: jak komus brakuje mocy , to mu moge tanio sprzedac Aprilke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 taniej niz 10kpln :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Troche ponad 10k usd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi