krzycho Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 chętnie pokrece sie z wami bo chciałem zobaczyć jak bardzo bede odstawał od grupy...z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 chętnie pokrece sie z wami bo chciałem zobaczyć jak bardzo bede odstawał od grupy...z tyłu Ja też sie przyłaczę jak coś bedzie.....tyle że jutro dziś niestety odpadam Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Czwartek od. 18ej ... kto chetny na latanie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No dobra dzieciaki... :icon_eek: to teraz ważne pytanie:kiedy impra HW-wska?? Bo już się z Syską strasznie stęskniłyśmy za Wami :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 joł madafakerz :notworthy: tak sobie pomyślałem, że niektórzy tutaj są mi bardzo bliscy i to głównie do nich kieruję moje słowa: skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... o wnioskach i moich przemyśleniach pogadamy przy piwie - pewnie jeszcze w tym roku :icon_eek: aha... będzie do sprzedania 3/4 w zajebistym stanie :icon_eek: pozdro600 pees.ale w MMP wam nie odpuszczę :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... W sumie ja to nie jestem ten bliski, ale chciałbym skomentować: NO TO SE KU.WA POŚMIGALIŚMY! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) joł madafakerz :icon_eek: tak sobie pomyślałem, że niektórzy tutaj są mi bardzo bliscy i to głównie do nich kieruję moje słowa: skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... o wnioskach i moich przemyśleniach pogadamy przy piwie - pewnie jeszcze w tym roku :icon_eek: aha... będzie do sprzedania 3/4 w zajebistym stanie :icon_eek: pozdro600 pees.ale w MMP wam nie odpuszczę :icon_eek: Kolejna osoba dochodzi do takiego wniosku.....to zmusza do przemyśleń.....ale ogólnie TO JEST hardcorowo na ulicach....i trzeba mieć kur...a szczęście zeby wszystko bylo ok......i żeby ktoś ci muki nie zrobił.... :notworthy: To napisałem///// :biggrin: Edytowane 27 Września 2006 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 joł madafakerz :icon_eek: skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... pierdolenie o szopenie... pogadamy przy piwie. No dobra dzieciaki... :icon_eek: to teraz ważne pytanie:kiedy impra HW-wska?? Bo już się z Syską strasznie stęskniłyśmy za Wami :notworthy: :icon_eek: :biggrin: Enytajm, może być np. ten piątek, możemy się naprzykład wbić do Lobo na kwadrat i wybić mu z głowy ten durny pomysł :biggrin: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 joł madafakerz :notworthy: tak sobie pomyślałem, że niektórzy tutaj są mi bardzo bliscy i to głównie do nich kieruję moje słowa: skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... o wnioskach i moich przemyśleniach pogadamy przy piwie - pewnie jeszcze w tym roku :icon_eek: aha... będzie do sprzedania 3/4 w zajebistym stanie :icon_eek: pozdro600 pees.ale w MMP wam nie odpuszczę :icon_eek: ------------Siema No ja właśnie szukam czegoś takiego jak ty masz do sprzedania :icon_eek:Dzisiaj po mojego gixerka przyjeżdża klient, więc wiesz, może się dogadamy. Daj znać na privie. PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 joł madafakerz :icon_eek: tak sobie pomyślałem, że niektórzy tutaj są mi bardzo bliscy i to głównie do nich kieruję moje słowa: skończyłem z jazdą po ulicach ! sorry chłopaki, ale nie widzę swojej przyszłości [jako motocyklista] w tym smutnym jak stara pizzda kraju, właściwie to ją widzę - na wózku, lub 6 stóp pod ziemią... o wnioskach i moich przemyśleniach pogadamy przy piwie - pewnie jeszcze w tym roku :biggrin: aha... będzie do sprzedania 3/4 w zajebistym stanie :icon_eek: pees.ale w MMP wam nie odpuszczę :biggrin: Woww!!!!! ale Kasia ma duuużżżżyyyy wpływ na Ciebie :biggrin: :icon_eek: Andrzejku a może w szpitalu pomyliłeś oddziały. :notworthy: To kiedy wybijamy Ci ten głupawy pomysł z głowy? :icon_eek: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Dobrze gadacie chłopaki, jak możemy funkcjonować bez Naszego Prezesa? toć to nie jest możliwe :icon_eek: i z wielką chęcią przyłączę się do "tego wybijania" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Nie wiem czy jestem bliski ale jak Lobo nie będzie latać to kto mnie pozbiera jak znowu będe sprawdzał jakość polskiego asfaltu. Jeśli chodzi o spożycie to tak lubie i umiem. Nie wiem czy jestem bliski ale jak Lobo nie będzie latać to kto mnie pozbiera jak znowu będe sprawdzał jakość polskiego asfaltu. Jeśli chodzi o spożycie to tak lubie i umiem. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Wchodze w bro w ten piatek byłby luks :icon_eek: Lobo - to ja tu hamulce robie w moim gruchocie co by nie latać na czerwieni, a ty taki numer wywijasz? A i jeszcze jedno - gdybyś miał oczojebną kamizelkę z "gumijagód" to napewno nic by ci się nie stało. Sam zapytaj na forum tutaj jest dużo takich mundrych. No nic zmykam pośmigać - w trampeczkach :notworthy: Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Woww!!!!! ale Kasia ma duuużżżżyyyy wpływ na Ciebie :icon_eek: :icon_eek: Pantoflarz :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 mysle ze pomysly z zaprzestaniem street-terrorowej kariery przestana byc aktualne wraz z zakonczeniem rekonwalescencji :icon_mrgreen: pozyjemy, zobaczymy. ale w piatek ja tez chetnie jak Lobo zaprasza :wink: to jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi