kuba_gsxr Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ehh Baders... czarna SV? Czarne zawsze najwolniejsze! :crossy: Trzeba było kupić srebrny! :)Zróbmy tak: o 18.45 na Bankowym i lecimy na Rosoła na spotkanie z ludźmi, a potem jeździć - tak pasuje? To jak się dogadacie to tam się też pojawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja już spływam jeździć, więc do kompa nie będę mial dostępu. Będę na chętnych czekał o 18.45 na Bankowym. Pozdro650 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Ehh Baders... czarna SV? Czarne zawsze najwolniejsze! :buttrock: Trzeba było kupić srebrny! :banghead:Zróbmy tak: o 18.45 na Bankowym i lecimy na Rosoła na spotkanie z ludźmi, a potem jeździć - tak pasuje? Zabawny jesteś karol na max...... :bigrazz: :biggrin: Jak to bywa coś wypada i bede dziś na mieście ale na drinkowaniu wiec może jutro bede smigał......a kurde mialem ochote........ :biggrin: Edytowane 20 Września 2006 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 kto chetny jutro (czwartek) polatac po 21ej? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 kto chetny jutro (czwartek) polatac po 21ej? :biggrin: Może ja dam radę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 kto chetny jutro (czwartek) polatac po 21ej? Ja się piszę. Nie będę miał dostępu do kompa więc jakby ktoś mógł godzinę przed spotkaniem napisać mi mesa na kom. co, jak i gdzie :biggrin: Z góry dzięki i do zobaczenia TEL. 606759373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ABG, no to super :biggrin: wyjde z roboty , wbijam sie w skory i mozemy sie gdzies ustawic :biggrin: zadzwonie jak bede juz ready. Patryk.CBR masz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 witam was po krótkiej przerwie hehehehehe... jestem już w domciu :buttrock: dziękuję wszystkim za wszystko :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ....no wreszcie :buttrock: .....i odpoczywaj sobie :D ......i do miłego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Siema jak ktoś gdzieś będzie chciał polatać w weekend to piszcie do mnie smsa bo nie mam w domu neta: 0 505 033 909. dziękiQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzięki chłopy za wczorajszą lanserkę.Moje oskrzela mają się całkiem całkiem i myślę, że weekend zapowiada się obiecująco :) witam was po krótkiej przerwie hehehehehe... jestem już w domciu lalag.gif dziękuję wszystkim za wszystko wink.gif pozdro600 No słyszałem wczoraj historię od Tadka :buttrock: Do wspólnego polatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 witam was po krótkiej przerwie hehehehehe... jestem już w domciu :) dziękuję wszystkim za wszystko :D pozdro600 Fajnie, teraz dużo galaretki. I okłady z młodych .......... :buttrock: . Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 ABG bylo spoko ! :buttrock: winkle 1 klasa ;] chyba powtorzymy jeszcze w tygodniu ? :) tylko tym razem wczesniej...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Może by tak dzisiaj odkręcić co nie co - są jacyś chętni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ku**a, mam gorączkę i krtań mi wysiada :buttrock: To są skutki nocnego latania... Dzisiaj pauza ale jutro już bedę śmigał :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi