karol1001 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No może ja się skusze, ktoś wam musi tyły obstawiać, a ja jako łoś się do tego świetnie nadaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 to ja mur beton będę :) nie znacie mnie jeszcze, ale przyjadę na żółtym sradzie PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 To i ja potwierdzam swoją obecność :biggrin: :) Do jutra. :biggrin: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Skoro odebrałem już lejce :biggrin: , to czas się integrować :biggrin: Przyjadę chociaż się przywitać, bo moja kawusia jest jeszcze na dotarciu, więc nie będę mógł Was dogonić w razie czego :) ale i tak podjadę.Tak więc czarna kawa ER6N się pojawi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 to jak tak pro forma się odmelduję, dzięki za wspólne śmiganko, kiełby nad Zegrzem nie polecam, no i jestem zdruzgotany brakiem tych piersi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Hej!Fajnie było was poznać Panowie.Sorry, że nie dotarłem za wami ale póki co nie jestem w stanie dotrzymać wam kroku, a chcąc ominąć czerwone światła gdzieś się zakićkałem i źle potem pojechałem :notworthy: shit...Mam nadzieję, że nie zmarnowaliście zbyt dużo czasu, czekając na mnie na stacji i że wycieczka się udała :icon_mrgreen: Pozdro i do następnego. Obym nie musiał męczyć się już z docieraniem..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Takie info, a właściwie prośba do HALO WAWY.Weżcie przez najbliższy weekend piszcie o wszystkich ustawkach w temacie, a nie przez smsy bo chciałbym dołączyć.Z góry dzięki i do uwidzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Takie info, a właściwie prośba do HALO WAWY.Weżcie przez najbliższy weekend piszcie o wszystkich ustawkach w temacie, a nie przez smsy bo chciałbym dołączyć.Z góry dzięki i do uwidzenia ;) ja rowniez dolaczam sie do pytania, mam zamiar w piatek troche pokrecic sie po Wawie wieczorem, zapowiada sie ladna pogoda, wiec moze polatal by w grupie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Praktycznie zawsze dajemy znać o ustawkach tutaj, więc nie wiem skąd Wam się te SMS'y wzięły :icon_mrgreen: . Odnośnie piątku, to ja na pewno nie latam bo piję ;) , być może w niedzielę będzie ustawka na jakiś dłuższy lot i na pewno info o niej będzie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 no Sligierku, to nie zapomnijcie i o mnie, bo moze mła juz niedługo dolaczy :notworthy: cos sie w koncu ruszylo ;) a piatek ...yyyy....no tez mam zajety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 no Sligierku, to nie zapomnijcie i o mnie, bo moze mła juz niedługo dolaczy :biggrin: cos sie w koncu ruszylo :D a piatek ...yyyy....no tez mam zajety :notworthy: No Sysia, jakbyśmy mogli o Tobie zapomnieć :icon_mrgreen: , koniecznie musisz wpaść bo już wszyscy się za Tobą stęsknili ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No Sysia, jakbyśmy mogli o Tobie zapomnieć :D , koniecznie musisz wpaść bo już wszyscy się za Tobą stęsknili :flesje: a i ja baaardzo sie stesknilamczas chyba na małe co nie co? :lalag: a kiedy zakonczenie sezonu HW? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a kiedy zakonczenie sezonu HW? :smile: W grudniu Sylwuniu, gdy pługi wyjadą na drogi :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a i ja baaardzo sie stesknilamczas chyba na małe co nie co? :lalag: a kiedy zakonczenie sezonu HW? :flesje: Sysia, no co Ty - sezon w pełni - nikt nie myśli o jakimkolwiek zakończeniu czegokolwiek :wink: a jeśli mówisz o :smile: to jeśłi chodzi o mnie to kiedykolwiek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Sysia, no co Ty - sezon w pełni - nikt nie myśli o jakimkolwiek zakończeniu czegokolwiek :icon_razz: a jeśli mówisz o :lalag: to jeśłi chodzi o mnie to kiedykolwiek :D Właściwe podejście! :wink: :flesje: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi