kozlowm4 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Do zobaczenia dzisiaj o 19:15. Witam!! Odkąd mam motocykl kurcze jeszcze nie śmigałem z nikim ;) Z skąd startujecie?? :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nasza grupa lansersko-dresiarska startuje zawsze z jednego miejsca !!! Pl. Bankowy w centralnym miejscu czyli pod pomnikiem. Dzisiaj to chyba i ja bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Jak znajdę sponsora na wahe to będę, tyle ze jesli ostro wstawiaciwiacie to niewiem czy to ma sens( Smigam dopiero miesiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nasza grupa lansersko-dresiarska ;) Jak znajdę sponsora na wahe to będę, tyle ze jesli ostro wstawiaciwiacie to niewiem czy to ma sens( Smigam dopiero miesiąc) jak to czy to ma sens. Dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Jak znajdę sponsora na wahe to będę, tyle ze jesli ostro wstawiaciwiacie to niewiem czy to ma sens( Smigam dopiero miesiąc) tjaaa.... ja smigalam też coś kole tego jak się dołączyłam do naczelnych forumowych dresiarzo-lanserów (Ty się Młody nie śmiej, sama prawda ;) ) Tylko uważaj, bo oglądalnosć mamy lepszą niż TVN Uwaga! :) :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 wczoraj umyłem troche mojego brudasa, wiec moze wpadne dzis na lansik o 19:15 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Po prostu objazd po mieście, Się polansowac czy gdzieś na Sikierkowski połamać się na winklach??;) Skoro tak Sie ma sprawa to zalewam i będę!! Edytowane 15 Maja 2006 przez kozlowm4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Postaram sie i ja zjawic. CO prawda nikogo nie znam, ale co tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 jak tylku was dzisiaj bedzie, to moze i ja?? ;) chlopie!! o jakich Ty winklach mowisz na moscie Siekierkowski?? :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 chlopie!! o jakich Ty winklach mowisz na moscie Siekierkowski?? :D :P Hmm... ja tam kojarze jeden. Zjazd na tego brzydkiego miedzeszyńskiego w kierunku Fieldorfa. Ten jest faktycznie miły. Lubie go coraz bardziej ;) Ale jechać tempem super-sportowym przez cały siekierkowski ;) :) :( (yeahhhh :P - żarcik of korz :) ) tylko po to, żeby sie wbić na jeden zakręcik? Ile można? Dużo? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ale jechać tempem super-sportowym przez cały siekierkowski ;) :) :( (yeahhhh :D - żarcik of korz :) ) tylko po to, żeby sie wbić na jeden zakręcik? Ile można? Dużo? :D ta moja gsina chyba nie wytrzyma do końca sezonu :P :P ;) do zobaczenia o 19.15 pod pomnikiem dresiarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Do zobaczenia Panie i Panowie!! PS. Mam nadzieje że pogoda nie wykręci numeru. Edytowane 15 Maja 2006 przez kozlowm4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 oooooo!!!! :) ja cie nie moge, Ty to nie jestes normalnie macho i trwardziel, tylko spiderman!! Musze to koniecznie zobaczyc na wlasne oczy!!! :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 oooooo!!!! :( ja cie nie moge, Ty to nie jestes normalnie macho i trwardziel, tylko spiderman!! Musze to koniecznie zobaczyc na wlasne oczy!!! :D ;) Syska...nie pal tyle, albo przynajmniej z filtrem zacznij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 " a ja pale faje, zuje gume, pale faje za faaaaja"!!!! :( tiaa, pale, pale, ale chyba gume ;) i tyle ile moge i potrafie :D od czego ma sie mistrzow palenia, no nie?? :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi