Listek31 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jeśli chodzi o moją wiarę to w reprezentacje. Jeśli ustawka to jestem za. Tylko godzine chciałbym znać najlepiej tak jak wczoraj ale bez poslizgu. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Na 19.30 powinnam dotrzeć ;) CU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a można spytać, jakie jest wpisowe do bankowej ekipy ;) Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a można spytać, jakie jest wpisowe do bankowej ekipy :banghead: Nie czaję :icon_eek: :banghead: Dzięki za dzisiaj ,szczególnie za przełażenie przez płot :P i inne takie :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie czaję :icon_eek: :banghead: Dzięki za dzisiaj ,szczególnie za przełażenie przez płot :P i inne takie :wink: :icon_mrgreen: po prostu, jeszcze z Wami nie hassałem, za słabą maszynę mam, chociaż po winklach daje radę :banghead: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Czy ktoś dziś ma ochotę polatać :banghead: Zaraz wychodzę z domu i mam czas do ok. 20:00. Jak ktoś by chciał się dołączyć to 692 645 621 a można spytać, jakie jest wpisowe do bankowej ekipy :banghead: Bak paliwa dla Sligiera :P :icon_eek: po prostu, jeszcze z Wami nie hassałem, za słabą maszynę mam, chociaż po winklach daje radę :icon_mrgreen: Najlepiej po prostu przyjedź na którąś z ustawek i sam się przekonasz czy Ci się podoba, czy nie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 istnieje jakiś plan na jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja odpoczywam a raczej moj moto odpoczywa prawdopodobnie do czwartku :banghead: Padł oring w ladze przy goleni i leje się olej :banghead:Milego latanka :icon_mrgreen: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Czy ktos jutro wybiera sie pojezdzic? Ewentualnie o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ma ktos jakies plany na niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Niedziela, 18.06.2006 Przed południem06-12 zachmurzenie małe 19/26 °C Wiatr: 14 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm Po południu12-18 zachmurzenie umiarkowane 19/26 °C Wiatr: 6 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.1 mm Wieczorem18-24 zachmurzenie całkowite 15/21 °C Wiatr: 7 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 1.8 mm Wygląda niezle - przynajmniej do 18.00 możnaby pojeździć. Już wkrótce bede wiedział czy mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 skąd taka fajna prognoza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 skąd taka fajna prognoza!!! onet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Najlepiej po prostu przyjedź na którąś z ustawek i sam się przekonasz czy Ci się podoba, czy nie :icon_mrgreen: a dzisiaj jeździcie? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Arek sciagnij sobie filmik z tego tematu http://forum.motocyklistow.pl/TVN-TURBO-Uw...rat-t49503.html a dowiesz sie co nieco o moto, ktore zobaczylismy jak nas suki zatrzymaly na Grocie :banghead: chwile wczesniej i bylibysmy w TV :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi