Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie mam pytanko bo widze ze tu duzo ludzi na SV-kach jeździ wiecie moze gdzie mozna kupić wmiare tanio głośna puszcze do tegożżżżżżżż motocykla musze wymienić ta seria bo mnie katamarany nie słysza jak jade...........dzieki z góry!!! ;)

:biggrin:

:icon_twisted: :icon_mrgreen:

dobra czyli do zobaczenia o 9.30 w sobote w Jankach

Ja chce tylko z MEGA przykrością powiedzieć, że nie bedzie mnie jutro nie jade.......sprzedaje samochod i musze byc na chacie bo chętni przyjezdzaja...........tERAZ sie odezwali idealny moment......no ale siła wyższa

pozostaje mi tylko reszcie życzyć udanego wypadu........

Trzymajcie sie.

to ja jako drugi - wypadzik fantastyczny (trochę za dużo łażenia :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ), musimy częściej takie traski trzaskać, a może i nawet ciut dłuższe :icon_twisted: :icon_mrgreen: . Zaraz spadam na grilla ;) więc fotki wrzucę jutro wieczorem. Dzięki wszystkim i miłego weekendu :biggrin:

cześć marudy ;)

To ja też się odmeldowuję z domku, dziękuję wszystkim, głównie za cierpliwość do łażenia :icon_mrgreen:

P.S. No i sorki za zanieczyszczenie niebieskich źródeł :icon_twisted: :biggrin:

Edytowane przez madee

P.S. No i sorki za zanieczyszczenie niebieskich źródeł :icon_twisted: ;)

...ale jak to...? :icon_mrgreen: ...w sensie to Ty je zanieczyscilas? :icon_mrgreen:

...o rany ale juz pozno... spdam.. na reszte sobotnich atrakcji... ofkorz na moto :biggrin:

pozdr,

w

Edytowane przez wojtasik

sory rebel jesli cie urazilem, zamiaru takowego nie mialem

rEbel Nie łap takiego ciśnienia.....przecież żartem to powiedział..........

Nie bież tak wszytkiego do siebie.......,,nA LAJCIE" trzeba podjeść.....

Wyjaśnienie króciutkie dla kawalerki bezdzietnej.

Pożyjemy zobaczymy. :)

Albo to co napisał Sligier...

Widzisz Kubus są rzeczy ważne i ważniejsze, jak kiedyś zachce Ci się wstąpić do jakiegoś MC to wtedy będzie "najpier maszyna, potem dziewczyna", tylko nie wiem czy Ci to wyjdzie na zdrowie

Poza tym w moim wieku nie mogę łapać takiego ciśnienia ze względów zdrowotnych :flesje:

Proszę o dokładniejszą relację z Waszego wypadu.

Pozdro i szacun. :flesje: