grzegorzR1 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja wczoraj sam latałem :icon_mrgreen: a i dzisiaj z chęcią polatam :icon_mrgreen: Trzeba korzystać z wolnego czasu i pogody :icon_twisted: Melduje się o 19 to jest 18.50 co by nie zostać na starcie :icon_mrgreen: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ja sie z checia podlacze, jak tylko padac nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 brak deszczu=moja obecność :icon_twisted: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Spoko Grzesiu, jakby co to poczekamy na Ciebie - nie będziemy tacy jak co poniektó.....re :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Spoko Grzesiu, jakby co to poczekamy na Ciebie - nie będziemy tacy jak co poniektó.....re :icon_mrgreen: byłam w mniejszości! :icon_twisted: To przez nich! :icon_mrgreen: Lobo a jednak strach Cię wczoraj obleciał :icon_mrgreen: A jakby co to ja się wstępnie piszę na jutro na latanie? Edytowane 31 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wielkie dzięki :icon_twisted: Zazwyczaj jestem punktualny :icon_mrgreen: A teraz będę się starał być przed czasem :icon_mrgreen: Madziu nie mam do nikogo pretensj a ni żalu :icon_mrgreen: Do następnego razu. :icon_mrgreen: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 czolem, jezeli pogoda dopisze to bede o 19:00 na bankowym :icon_twisted: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam!Gdy ustawiacie sie na bankowym na wieczorne latanko ile tak przecietnie moto podjezdza?? tez chcialbym polatac wieksza ekipa moge z wami?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) chello, z iloscia moto bardzo roznie aczkolwiek grupa systematycznie sie powieksza. bywa ze latamy w 8-9 moto...srednia jest pewnie w okolicach 5-6. wpadnij sam zobaczysz. pozdr Edytowane 31 Maja 2006 przez skandynaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Siemanko warsiawko :icon_mrgreen: Wczoraj jak napisałem tak zrobiłem.....180 kilometrów :icon_twisted: Fajna traska ,całkowity loozik no i jakże lajtowo :icon_mrgreen: Trafiłem na impreze plenerową z łucznikami :icon_mrgreen: i solidną porcję deszczyku :icon_mrgreen: Powiem Wam ,że drogi w woj. mazowieckim są coraz lepsze choć oczywiście daleko im do ideału. Mam plana do następnej traski o podobnym przebiegu. Pozdro ziomale i ziomalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 rzucam po prostu pomysł taki, aby w sobotę pojechac, gdzies dalej?? :icon_mrgreen: np. tutaj http://www.tomaszow-maz.pl/turystyka/atr_zrodla.htmsa chętni?? :icon_mrgreen: aha i macie zabrac, ze sobą aparaty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 rzucam po prostu pomysł taki, aby w sobotę pojechac, gdzies dalej?? :icon_mrgreen: np. tutaj http://www.tomaszow-maz.pl/turystyka/atr_zrodla.htmsa chętni?? :icon_mrgreen: aha i macie zabrac, ze sobą aparaty :icon_mrgreen: Syska.... jaka Ty władcza jesteś :icon_twisted: Ja się piszę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Fajne miejsce.Poleciałbym z Wami ale pracka mnie wzywa.Cholera jak zwykle :icon_twisted: ale cóż ktoś musi pracować aby ktoś mógł śmigać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No fajne misjsce ........chetnie sie przejade wkońcu pierwsz raz ze stała ekipa.......kiedy to by bylo........?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 gwoli ścisłości trasa nie jest daleka, bo to zaledwie ok. 100km w jedną stronę. No i zdaje się, że skład mocno okrojony, bo część ekipy daje czadu w innym miejscu PL i jak widać część pracuje :icon_twisted: Jak się nie zbierze parę osób to odpuszczamy w tym tygodniu... ? Pisać więc kto chętny. Aaaa... na sobotę prognoza pogody jest ok. Więc nie powinno to nam przeszkodzić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi