syska Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 jutro to i ja moge, tylko zaczekajcie na mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja już w domci dzięki za wspaniałą jazde :wink: :biggrin: Było jak zwykle miło :bigrazz: Jakby co to pisze się i na jutro :wink: pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) A ja sobie jednak też polatałam :bigrazz: Tylko się okazało godzinę po Waszej ustawce, że mogę...No i zaprzegłam Sylwię, bankowy...... małe szaleństwo (emerycka 3 :wink: :biggrin: :flesje: :) ) Jest pomysl, aby w ramach współpracy między narodami wybrać się na śmiganie takimi pojazdkami małymi niskimi na 4 kółkach.... :) W przyszłym tygodniu? Kto chętny? :wink: uściślając-> pomysł jest Syskowy :cool: Edytowane 29 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A ja sobie jednak też polatałam :buttrock: Tylko się okazało godzinę po Waszej ustawce, że mogę...No i zaprzegłam Sylwię, bankowy...... małe szaleństwo (emerycka 3 :biggrin: :buttrock: :biggrin: :crossy: ) Jest pomysl, aby w ramach współpracy między narodami wybrać się na śmiganie takimi pojazdkami małymi niskimi na 4 kółkach.... :cool: W przyszłym tygodniu? Kto chętny? :biggrin: uściślając-> pomysł jest Syskowy :icon_mrgreen: Magda dzieki, ze pomyslalas o mnie :icon_mrgreen: jestes...... :icon_razz: pomysł???jaki pomysł?? ja nic nie wiem??ale jak zwykle jestem ZA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 I'm in da house, too :buttrock: Jak zwykle sympatisz, fantastisz gut i w ogóle :biggrin: Jest pomysl, aby w ramach współpracy między narodami wybrać się na śmiganie takimi pojazdkami małymi niskimi na 4 kółkach.... :biggrin: W przyszłym tygodniu? Kto chętny? :buttrock: uściślając-> pomysł jest Syskowy :biggrin: No to chyba co najmniej faux pas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 no i co z dzisiejszym dniem? śmigniem? :buttrock: pogoda na razie jest oki!ja juz po mału wychodzę :biggrin: jakby co, to ssmsy proszę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ja już udaje się po sprzęta i uskuteczniam śmiganko :buttrock: Łapać mnie na kom. :buttrock: Pozdro :biggrin: brrm brrrrrm.....ziiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 GRRRRRRRRRRRRRRRRRR............................................. :buttrock: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 GRRRRRRRRRRRRRRRRRR............................................. :buttrock: :buttrock: :biggrin: to malo powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) to malo powiedziane UWAGA! Kąsam i drapię.... :buttrock: :buttrock: :biggrin: kcem polatać.... :biggrin: Edytowane 30 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Qrcze, urlopy pobraliście czy siakimiś rentierami jesteście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 UWAGA! Kąsam i drapię.... :buttrock: :buttrock: :biggrin: a to czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 a to czemu ?? bo moto 20 metrów ode mnie, a ja mam areszt biurowy.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 a my sobie wlasnie z mlodym polatalismy.....bylo milutko..aczkolwiek nie wiem dlaczego kolega caly czas mnie za portfel trzymal :buttrock: ..no i pozycje mial jak prawdziwy "macio" :buttrock: pozdr dla tych co chca a nie moga :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 bo moto 20 metrów ode mnie, a ja mam areszt biurowy.... :cool: Uwaga to jak skończysz areszt to robimy małe bez alkoholowe :buttrock: spotkanie w Tortilli. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych i nie tylko na 20.30 a my sobie wlasnie z mlodym polatalismy.....bylo milutko..aczkolwiek nie wiem dlaczego kolega caly czas mnie za portfel trzymal :buttrock: ..no i pozycje mial jak prawdziwy "macio" :biggrin: to byl portfel :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: a to przepraszam :icon_mrgreen: :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi