Listek31 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak nic trzeba uważać na łysego, wystarczy spojrzeć na avatar jak nic zamiast polać to powylewał Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy Listek31LCRT i pełna pi*da Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 proponuję wykonac zaplanowaną akcje w przyszłym tygodniu :biggrin: w tym czasie kazdy kompletuje strój i robimy przegląd pod Zygmusiem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 o której?A ty dopiero od Stołu Wigilijnego wstałeś!?!?!? :biggrin: Zobacz na date Postu :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Lekko opóźniony zapłon kolega ma ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No cóż, to tak jak w tym kawale: Przychodzi Syn do domu i mówi - "Cześc tato, wróciłem" a Ojciec za monitora patrzy zdziwiony i mówi - "Ale skąd?!?!" na co Syn - "Jak to skąd, z WOJSKA" buhahahahahahahahahaha :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hahahahaha... Sorki ale jak to zobaczyłem to normalnie oplułem monitor :clap: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 przechulalem sie dzisiaj przez cala warszawe, wzdluz i wszerz - bylo by calkiem calkiem przyjemnie gdyby nie wiatrzysko, ktore dawalo sie na glownych trasach przelotowych i mostach ale za to spotkalem mnostwo kolegow z naklejony bananem na twarz! jesli chodzi o sezon - jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Lekko opóźniony zapłon kolega ma ;-) Nie przesadzaj, to tylko niespełna dwa lata poślizgu :icon_mrgreen: :icon_question: Edytowane 10 Maja 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam. Czesto trzymam moto w wawie (studia) wiec sie przywitam :lalag: i szerokosci zycze :lalag: P.S. Dziekuje za pomoc koledze na czarno-czerwonej cbr ktory mi pomogl na statoilu przy ul. Rodowicza :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ano umawiajmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam. Jedzie ktoś na gryf party w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abecadło Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nowy salon moto-akcesoria.pl w Warszawie - otwarcie już 1 sierpnia 2008.Salon będzie mieścił się w Warszawie-Markach przy Alei Piłsudskiego 2A. W salonie będzie można znaleźć wszystko najpotrzebniejsze każdemu miłośnikowi motocykli i nie tylko - akcesoria, części, ubrania i upominki. Każdy, bez względu na wiek znajdzie coś dla siebie. Kontakt tel. 022 771 48 27 e-mail: [email protected] Al. Piłsudskiego 2A 05-270 Warszawa Marki NIP: 852-217-28-79 REGON: 812694830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wczoraj musiałem pojeździć kilka godzin po stolicy w kilku sprawach. Nasłuchałem się że jazda po Wawie to walka o przetrwanie więc jechałem niezbyt szczęśliwy. Co mnie spotkało-korki ale to normalka są wszędzie, ale jazda w korkach spokojna beż żadnych problemów, samochodziki pięknie zjeźdzały na bok żebym mógł sobie przejechać,nikt nie trąbił, nikt nie wciskał mi się przed koła na chama, także jestem mile zaskoczony :icon_mrgreen: Nie wiem czy miałem akurat niesamowitego farta czy inaczej rozumiem słowa"przetrwanie na ulicy" albo był "dzień dobroci dla motocyklistów" ale było naprawdę spoko-pozdrawiam Warszawiaków :wink: :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi