Śliwa Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No dobra precle to widzimy się w piątek 27 lipca godz. 20:00 w Tortilli i lecimy do odcięcia :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: P.S. Jakby ktoś się zjawił wcześniej to kanapy są zarezerwowane na moje nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 potwierdz mi prosze ze to jest stare miejsce na wilczej btw ku*wa znow sie zaczaruje kolorowo Sligier: POTWIERDZAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Latamy coś dzisiaj :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Panie & Panowie, jutro 19:30 pl. bankowy. Jak ktoś ma ochotę polatać to zapraszam. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jak ktoś ma ochotę polatać to zapraszam. Ale w sensie że na motongach, czy bez :P :rolleyes: :icon_arrow: :biggrin: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ale w sensie że na motongach, czy bez :D :biggrin: :icon_twisted: :biggrin: :icon_mrgreen: ;) Tym razem na motongach i nie do białego rana :bigrazz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Motongu jeszcze nie kupiłem .... he he będzie. Moc jest ze mną.Pozdrawiam Listek31. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To może i ja się stawię... ;-)Byle tylko moja "siła wyższa" czegoś na wieczór nie wymyśliła... :-/ -JU- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tym razem na motongach i nie do białego rana :icon_razz: :icon_rolleyes: Eee, to ja chyba spasuję :bigrazz: ... 19:30 może być :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tym razem na motongach i nie do białego rana :bigrazz: :icon_razz: :bigrazz: :icon_mrgreen: to może i ja? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 o 17:00 jadę do Pawełka zakładać swojego Okrakivica i PC III :) więc pewnie się nie wyrobię na Bankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 :icon_eek: Witam, Dziękuję za wczorajsze śmiganko. Było bardzo sympatycznie. Sześć odkurzaczy do już całkiem miła grupka :) Rozmawialiśmy o trasce na następny wypad. Na obrazku moja propozycja. Mam nadzieję, że obrazek dość czytelny :icon_mrgreen: Jeśli nie będzie padało, to może jakoś w weekend, w sobotę? Pozdrawiam,-JU- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 :wink: Witam, Dziękuję za wczorajsze śmiganko. Było bardzo sympatycznie. Sześć odkurzaczy do już całkiem miła grupka :wink: Rozmawialiśmy o trasce na następny wypad. Na obrazku moja propozycja. Mam nadzieję, że obrazek dość czytelny :icon_biggrin: Jeśli nie będzie padało, to może jakoś w weekend, w sobotę? Jacek, ja z Grzesiem lecimy ok. 11:00-12:00 do PTM'u do Nieporętu a potem możemy gdzieś polatać. Dam jutro znać phonem co i jak :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ptm nieczynny w sobote chyba. jak cos to tel :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No to się odmelduję - było baaaaaardzo fajnie, nie mogę się nacieszyć tym małym sku***synem :P Teraz przetestujemy to ustrojstwo na małej patelni :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi