KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Widzisz Sligier.....nie tylko ja tak twierdze :).....no macie opinie ,nie ma co :crossy:Całkiem możliwe że w piątek sie pojawie ,tylko......"lokomotywe" musze poskładać ;)Ja też słyszałem takie opinie ;) p.s. Rebel, ty lepiej nie skręcaj sam bo znów coś upierdolisz i jeszcze w trakcie jazdy ci coś odpadnie :) Edytowane 20 Czerwca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja też słyszałem takie opinie :crossy: p.s. Rebel, ty lepiej nie skręcaj sam bo znów coś upierdolisz i jeszcze w trakcie jazdy ci coś odpadnie :D Jak upierdoli to nie będzie miało Mu co odpdść :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Widzisz Sligier.....nie tylko ja tak twierdze ;) .....no macie opinie ,nie ma co :D A kogo Ty mi tu cytujesz, jakiegoś lansiarza i dafcę ;) Ja też słyszałem takie opinie ;) To wszystko plotki :) wlasnie sobie pojezdzilem jako plecak ze Sligierem hehehehe i teraz to juz nie wiem, kto jest bardziej pierdolniety :wink: TY, bo ja bym nigdy nie pojechał z Tobą na plecaka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mam szpeja:) singiel 650ccm. napierdala ogniem jak zly. moze sie pojawie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No z tego co widzę szykuje się fajne latanie skoro jeszcze się nie zobaczyli a już połowa nakręcona agresją he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 sv-ka jeszcze działa :lalag: ooo, srebrna szczała? :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) ooo, srebrna szczała? :biggrin: :wink: a druga szczała jak leciala :bigrazz: P.S. czy w sobotę na rybke jedzie ktos na moto słabszym niż 100KM, z vmaxem w okolicach 200km/h? :D Edytowane 21 Czerwca 2007 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 a druga szczała jak leciala :bigrazz: P.S. czy w sobotę na rybke jedzie ktos na moto słabszym niż 100KM, z vmaxem w okolicach 200km/h? :biggrin: konikow mam wiecej, ale za to vmax mniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ooooo raany, siema, obudzilem sie dopiero hehehe kurde nawet nie mialem czasu zmienic owiewek a wy tu widze popierd...cie niezle sobie. ja pitole. na grandysow jedziecie teraz czy nie za bardzo? pozdrqbas :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 P.S. czy w sobotę na rybke jedzie ktos na moto słabszym niż 100KM, z vmaxem w okolicach 200km/h? :) Tadziu ma chyba mniej :icon_eek: :) :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 na grandysow jedziecie teraz czy nie za bardzo? pozdrqbas :icon_mrgreen: oczywiście że jedziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli moj "Cerber" nie postawi veto, to może i ja się skuszę na jakiś filet w Mikołajkach ;-). Ryzyko jednak małe jest. Ona zawsze wynajdzie jakieś zajęcie na weekend, gdzie moja asysta (choć mierna) jest niezbędna :-( Edytowane 21 Czerwca 2007 przez UFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Syska, a czym ty teraz smigasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 na grandysow jedziecie teraz czy nie za bardzo? Co za pytanie... :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pogoda ekstra, brakuje jeszcze gradu. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi