mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Retbike'i ściągaj :icon_twisted: dres jest dres i go nie oddam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a co Martusia?? chcesz sie do nas dolaczyc, bo moze to byc wykasowane, to dawaj ile dusza zabraknie jeszcze dzis :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: czekam na te moherki "na żywo" :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 nie widzę powodu dla czego ma być wykasowane. Jesteśmy grzeczni nikogo nie obrażamy.Rozmawiamy sobie i wymieniamy opinię na temat stroju na kolejną wycieczkę. :icon_twisted: Która to ma się odbyć w najbliższą niedzielę.Mówię o takim dalszym wypadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 czekam na te moherki "na żywo" :icon_twisted:Ekhmmm... Przecież miałaś moherki na żywo :icon_twisted: http://img481.imageshack.us/img481/3379/200605070249yl.jpgpozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 co w niedzielę? kiedy jak, gdzie? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Niedzila!! Fajnie... Naorawde chcecie z Golymi klatami śmigać?, do ciebie mlodywita :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Opanujcie sie trochę z chatem w tym temacie !!! Pogadajcie na gg czy pw o pierdołach. Tutaj umawiamy sie na śmiganie i szczegóły z tym związane. Pozdrawiam, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Opanujcie sie trochę z chatem w tym temacie !!! Pogadajcie na gg czy pw o pierdołach. Tutaj umawiamy sie na śmiganie i szczegóły z tym związane. no wiec jak juz sie opanowaliscie to moze bysmy posmigali dzisiaj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Opanujcie sie trochę z chatem w tym temacie !!! Pogadajcie na gg czy pw o pierdołach. Tutaj umawiamy sie na śmiganie i szczegóły z tym związane. Pozdrawiam, Pawel Ja protestuje !!!!!! Permanentna inwigilacja!!!!!Domagam się satysfakcji !!!!! :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No i zaraz ja sam zacznę spamować, bo musze Ci odpisać :-). Nie ma sprawy, ale wiesz że Bandit nie ma szans z CZERWONĄ VFR (czerwone najszybsze !!!). Już za kilka dni będzie rejestracja i ruszam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 ...dobrze ze tempo bylo emeryckie... bo plota na miescie chodzi... ze Ci z 'HALLO WARSZAWA' to jezdza jak wariaci ;) agh, naszło mnie teraz i musze sobie ulżyć, więc zadam pytanie retoryczne do czytaczy wszelakich ;) ... Czy te osobniki, co tak sobie słodko i rozkosznie plotkują w różnych miejscach, na różne ciekawe tematy i o różnych ludkach i grupkach to coś śmigają na tych swych motórach, czy może tylko lans odstawiają w miejscach wiadomych i okazji (do) tralalala szukają? :) :) :) Bez pojęcia... Qrde... Sorry sorry, musiałam, ale już może wiecej nie bede :) Czy dzisiaj coś latacie, czy czekacie az pogoda powie ostatnie słowo? ;) W niedzielę dokąd sie udać chcecie, raj czy woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 :) madee - myślę, że nie trzeba nadwyrężać cierpliwości Pawła snując teoretyczne rozważania na tematy bezpieczeństwa i szybkości jazdy... i przestać przejmować się opiniami naszych nie-kolegów i nie-koleżanek... nasza nieformalna grupa ma swój klimat, który ciężko jest uchwycić podczas jednego spotkania - wszyscy wiemy o co chodzi - jeśli ktoś chce z nami pośmigać, zapraszamy serdecznie, jeśli nie - nie ma krzywdy :) skończmy te durne gadki o niczym :) wszyscy wiemy, że inni motocykliści mogą mieć inne zdanie na każdy temat i uszanujmy to :) i nawet z nimi możemy być na przyjacielskiej stopie ;) tyle z mojej strony... pozdroevery1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) skończmy te durne gadki o niczym :) wszyscy wiemy, że inni motocykliści mogą mieć inne zdanie na każdy temat i uszanujmy to :) i nawet z nimi możemy być na przyjacielskiej stopie ;) tyle z mojej strony...pozdroevery1 :) a moze zamiast odpowiadac na moje pytanie retoryczne uzyskam odpowiedz na moje właściwe pytania? Hę? p.s. Ale racji dużo masz :) (już będe grzeczna ;) ) Edytowane 17 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) ...dobrze ze tempo bylo emeryckie... bo plota na miescie chodzi... ze Ci z 'HALLO WARSZAWA' to jezdza jak wariaci :) agh, naszło mnie teraz i musze sobie ulżyć, więc zadam pytanie retoryczne do czytaczy wszelakich :) ... Czy te osobniki, co tak sobie słodko i rozkosznie plotkują w różnych miejscach, na różne ciekawe tematy i o różnych ludkach i grupkach to coś śmigają na tych swych motórach, czy może tylko lans odstawiają w miejscach wiadomych i okazji (do) tralalala szukają? :) Bez pojęcia... Qrde... Sorry sorry, musiałam, ale już może wiecej nie bede ;) Czy dzisiaj coś latacie, czy czekacie az pogoda powie ostatnie słowo? ;) ...ojoj... jakos tak powaznie sie zrobilo... i wychodzi na to ze ze mnie jakis paskudny prowokator... :) ...tak gwoli scislosci to moja wypowiedz, zacytowana powyzej miala byc/byla forma zartu wynikajaca z dobrego humoru, spowodowanego wspolna przejazdka... a stwierdzenie bo plota na miescie chodzi jest ironicznym wnioskiem z poprzedniej edycji watku 'HALO WARSZAWA !!!', ktory jak wszyscy wiemy skonczyl, tam gdzie skonczyl......mam nadzieje ze te slowa poluzuja troche atmosfere... i to wydanie HALO W.... nie zakonczy zywota w zakladzie utylizacji nieczystosci plynnych :) ...oczywiscie mozna zastanawiac sie czy istnieja osoby, ktorych jedna z aktywnosci jest 'plotkowanie w różnych miejscach, na różne ciekawe tematy i o różnych ludkach i grupkach'... tylko po co?...ja osobiscie uwazam ze zamiast uprawiac tego typu dzialalnosc jednak lepiej jest posmigac... ;) ...ale to absolutnie moja subiektywna opinia :) ...co do dzisiejszego latania to mnie raczej nie bedzie... dzisiaj dzien sportu czyli siatka - moze w koncu uda mi sie trafic :) ...btw, bylby ktos chetny do pomeczenia sie na hali, probujac przebic pilke na pole przeciwnika? ...co prawda dawno nie bylem... ale z reguly graczy bylo za malo niz za duzo... jakby co zapraszam na PW... pozdr, w DOPISANE:...CZERWONĄ VFR (czerwone najszybsze !!!)...Pawel... zdecydowanie oponuje!!! :-) - cholera jak jakis wulkanizator :-))) CZARNE NAJSZYBSZE!... tak, tak pamietam... byla kiedys ankieta na forum... i wyszlo ze czerwone... ale ponoc na PiS tez nikt nie glosowal ;-) Edytowane 17 Maja 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 kto chętny na MAŁĄ WYCIECZKĘ w sobotę lub niedzielę :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi