Skocz do zawartości

Kulikowisko kaszubskie w Borsku - zmiana terminu.

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie sprawa ma się cienko. Otóż z przyczym losowo-życiowo-ogólnowkur***cych, nie jestem w stanie dodzwonić się do administratora lotniska i ustalić darmowych warunków wjazdu na teren. Mam w pracy meksyk, cztery maszyny pracują od świtu do nocy, kadra jest zarobiona, uruchamiamy nowe biuro, po prostu urwanie jajek to przy tym pestka...

Na razie skontaktowałem się z jednym z kolegów z forum, podałem Mu numer komóry do administratora lotniska, zobaczymy czy da radę coś pomóc. Niestety mieszkam za daleko, żeby sprawę monitorowac cały czas. Proszę o pomoc, bo nie jestem fizycznie w stanie tego załatwić, przyjadę jako wolontariusz, poprowadzę szkolenie, jednak musicie pomóc.

Kulik.

P.S. Numer do administratora podam chętnemu za posrednictwem PW.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

mam dla Was widomość. z chęci pomocy Tomkowi rozmawiałem dziś z administratorem pasa w Borsku efekt rozmowy: MOŻEMY WJECHAĆ 10 CZERWCA OD 12.00 i to bez żadnych opłat :bigrazz:

Tomek juz o tym wie. Prosił aby przypomnieć Wam o zabraniu ze sobą butelek po napojach na wpół wypełnionych woda (będziemy mieli "pachołki")

Przez jakieś 10 lat spędzałem w Borsku wakacje. Boskie miejsce. Lotnisko jest idealne do montowania jakichkolwiek działań więc zazdroszcze. Jeśli chodzi o nocleg, to ośrodki tam są drogie i z tego co wiem, część domków nie jest już do wynajęcia, bo przeszły w ręce prywatne. Muszę wspominać, że prokurator miałby w tej sprawie co robić? No ale nieważne. W kolejności jazdy od 3-miasta jest PSS Społem (aktualnie Leśna Przystań), Jasnochówka, Czarnowodzianka, Romet. W Leśna P. jest całkiem przyjemne pole namiotowe, (na którym odbył się jeden z ostatnich koncertów Dżemu z Ryśkiem R.) a dodatkowo Leśna P. jest jakieś 200 metrów od wjazdu na lotnisko. W prostej lini do pasa jakieś 200 metrów :icon_twisted:.

Oto namiary:

Nazwa › Ośrodek Wypoczynkowy 'LEŚNA PRZYSTAŃ'

Adres › 83-442 Borsk

Województwo › pomorskie

Region › Kaszuby

Charakter regionu › jeziora i rzeki

Typ obiektu › Ośrodek Wypoczynkowy (Dom Wczasowy), Camping/Pole namiotowe, Domek letniskowy

Telefon › (058) 687-31-44

Fax › (058) 687-31-44

Czas otwarcia › Sezonowy

Ilość miejsc › 150

Cena osoba/dzień › od 21 zł do 26 zł

Więcej info typu nieformalnego dzwońcie 691 16 77 22, może pomogę.

Aha. Szefem tego przybytku jest Zbigniew kałduński. Nazwisko pasuje do niego zajebiście... :icon_mrgreen:

Edytowane przez vivacee

Aha. Szefem tego przybytku jest Zbigniew kałduński. Nazwisko pasuje do niego zajebiście... :flesje:

Proponuję ogłościć to zdanie mianem TextuMiesiąca :flesje:

Bajdełejem , czy jest jakaś lista obecności? Czy istnieje plan/program imprezy, czy też wszystko na żywioł?

Czy z Wawy rusza jakaś silna grupa pod wewaniem?

A może ktoś z zachodniopomorskiego leci (byle nie za szybko bo nie dam rady :flesje: ) i miałby się ochote spiknąć, co by raźniej było? Gdyby ktoś reflektował to może na priva, żeby nie zaśmiecać. Pozdro i szacuneczek!!

Potwierdzam swoja obecnosc...

Bieniek...a jak Ty trafisz na miejsce spotkania nie mowiac o Borsku :flesje:) ? a tak serio to moja propozycja jest aktualna - daj znac czy dasz rade dojechac na rondo czy mamy sie jakos umowic ?

Do zobaczenia w sobote :flesje:

Edytowane przez dadeq

(...) Czy istnieje plan/program imprezy, czy też wszystko na żywioł?

Czy z Wawy rusza jakaś silna grupa pod wewaniem?

Program podawałem, drukowanymi.

Grupy nie prowadzę, musi się sama zawiązać pod czyimś przewodem.

Jadę osobno, dzień wcześniej do Gdańska.

Kamandir Kulik.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Program podawałem, drukowanymi.

Grupy nie prowadzę, musi się sama zawiązać pod czyimś przewodem.

Jadę osobno, dzień wcześniej do Gdańska.

Kamandir Kulik.

Ja "organizuję" grupkę trojmiejską BS ... jak ktoś chce się dołączyć to serdecznie zapraszam. Narazie jest nas 11 gotowych do drogi i dodatkowo 4 którzy "może" będa jechac.

Jesli ktoś chce dolączyć to zapraszam na PW - napewno odpisze.

Edytowane przez dadeq