Gajep Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 W tym modelu żółw zachodzi b ardzo fajnie na kość ogonową i świetnie przylega do ciała. Porównywałem i wciąż porównuję ją z UFO SCORPION, ale chyba wybiorę jednak SIX SIX ONE.PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) zbroja może przylega dobrze, ale wraz z nadchodzącym latem ugotujesz się w tym proponuje buzer przynajmniej na ten ciepły okres wybór należy do Ciebie Edytowane 18 Maja 2006 przez lobuz26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja bym pierwsze kupił kask i buty no i przydaly by sie jakies rękawiczkia reszte w swoim czasie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 nie no zbroja daje 70% wiecej ochrony niz buzer. Wszyscy mi zawsze truli ze bedzie mi goraco a ja nie nazekam. jak jezdze to nie mysloe o tym ze mi jest goraco czy nie a jak sobie robie przewe to sciagam wszystkie ochraniacze :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 JA jak będę kupował ochraniacz to tylko buzer. Wielu znajomych "przesiadło się" na buzery ponieważ w zbrojach się gotowali rzeczywiście.Po drugie to zamiast dobrej zbroi kupie dobry buzer i jeszcze ochraniacze na łokcie lub pas nerkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) witam mam pytanie poniewaz mam zamiar kupic sobie yamahe dt 80 i do tego powoli zbierac zestaw i bardzo mnie to ciekawi po co sa pasy nerkowe? Edytowane 19 Maja 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 witam mam pytanie poniewaz mam zamiar kupic sobie yamahe dt 80 i do tego powoli zbierac zestaw i bardzo mnie to ciekawi po co sa pasy nerkowe? Są po to by chronic nerki, bo są one narazone na obrazenia, a dzięki pasowi obrazenia zawsze są mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 CześćObrażenia to jedno, ale bardziej chodzi o ochronę przed przewianiem i przeziębieniem nerek.PozdrawiamGajep W kwestii buzer czy zbroja zdecydowanie wybieram zbroję!!! Jeździłem i w zbroi i w buzerze. Fakt faktem, w lecie jest cieplutko ale ochrona zdecydowanie lepsza i wszystkie części zbroi leżą na właściwym miejscu. W buzerze czuję się jakoś tak nie w pełni ubrany :buttrock: PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glancu Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Siema mam pytanie co sadzicie o tych butach i podajcie mi jaki to jest model tych butów http://www.allegro.pl/show_item.php?item=104101715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 apropo pasa nerwkowego? to czy przypadkiem ktoś nie opowiadał żę wysokie loty bez pasa nerkowego , kończą się tym żę podczas zaspokajania potrzeby fizjologicznej sikasz krwią ? :D czy to tylko jakis mit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 apropo pasa nerwkowego? to czy przypadkiem ktoś nie opowiadał żę wysokie loty bez pasa nerkowego , kończą się tym żę podczas zaspokajania potrzeby fizjologicznej sikasz krwią ? czy to tylko jakis mitJak przy tych lotach zaliczysz glebe to możliwe. Jesli nie to bujda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Pojeździj po torze bez pasa to zobaczysz jak się będziesz czuł później, może z tym sikaniem krwią to przesada chociaż też pewnie ktoś miał taki przypadek, ale pas jest bardzo ważny przy ostrzejszej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 apropo pasa nerwkowego? to czy przypadkiem ktoś nie opowiadał żę wysokie loty bez pasa nerkowego , kończą się tym żę podczas zaspokajania potrzeby fizjologicznej sikasz krwią ? Ja włśnie muszę zakupić pas.Pas nerkowy chroni i trzyma w "kupie" wszytskie twoje flaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 CześćTrzyma w kupie wszystkie bebechy, i zabezpiecza przed przeziębieniem nerek co jest bardzo niemiłe.Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) witam,czy taki buzer sie nada na jazde po lesie i wypady na tor ? maly wybor na allegro co prawda i nic innego nie ma ale jak to jest do niczego to nie marnuje kasy. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=111907936 pozdro Edytowane 4 Lipca 2006 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi