bahama Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a bym zapomniał przy motocykl nie było tablicy rejestracyjnej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czolem! Nosz kurfa, jak mi ulzylo!Dzis rozpytywalem na Polibudzie kolegow o ta kradziez, bo dwaj na tym zlocie byli. Ale niewiele mogli pomoc, choc o kradziezy slyszeli. Zimer, dawaj szczegoly!! Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Witam, tak jak pisał Bahama motocykl odzyskaliśmy wczoraj poznym popoludniem. Ok 18 zadzwonil do mnie anonimowy człowiek z informacja że czytał info o kradziezy i widział Jawe zgodna z podanym opisem. Podał miejsce gdzie stoi i tyle, na siebie zadnych namiarow nie chcial zostawic, mowiac ze nie chce sie mieszac. No i akcja była szybka - tel do JACY, zeby wziol auto, zabrałem jeszcze 2 inne osoby i w czworke pojechalismy, abyło to przy salonie yamahy przy DK1 w Czechowicach. No i faktycznie stała, przypieta łańcuchem do drzewa. Zapaliła, ale ma uszkodzone ładowanie (musiał jechac do domu bez swiatel, z obawy o rozładowanie akumulartora, hehe z Bielska po ciemnemu 60 km :icon_twisted: ), pusto w baku no i oczywiscie wykradzione wszystko co sie dąło, łaczanie z narzedziami, butelka oleju czy rolka szkota, o braku kufra i kasku nie wspominajac. No i to tyle... moto mam, z czego bardzo sie ciesze :rolleyes: zaraz ide naprawiac ładowanie :) no a reszta moze kiedys tez sie odnajdzie :P Dzieki wszystkim za pomoc i miłe słowa, takiego doła dawno nie miałem... ale tez dawno sie tak nie cieszyłem :P PS. Gosc ktory dzwonił musi miec jakies powiazania z forum (moze czyta nawet), bo tylku tu (i na slaskim) podałem moj numer komorki... podobno policja sciągała odciski palców z moto No Baham znowu bez przesady, to nie Kryminalni czy Fala Zbrodni :P nie wiez we wszytko co mody godo ;) Nie brali odcisków :P Edytowane 9 Maja 2006 przez Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Całe szczescie, że sie udało !!!No i powodzenia w naprawie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Miło mi czytać, że motocykl się odnalazł :rolleyes: Jeden z niewielu jakie zaginęły, ale zawsze ... (oby wszystkie kradzieże kończyły się w podobny sposób) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A mi się wydaję że twoja JAWA wedziała że to nie Ty ją prowadzisz i z miłości spaliła 20 litrów na setke i musieli ją porzucić :) :icon_twisted: Dobrze że się odnalazła !! Kamień z serca :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No fajnie że sie odnalazła żeby mój simak sie tak odnalazł :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 hej, zimer! Uff, lekka ulga. Ale - mam nadzieję - to nie koniec sprawy!!! Namiary na ch**jów się zdobywa??? Bo sie przydadzą! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no i fajnie ze sie znalazla jeszcze tylko znalezc tych cieci co ja powineli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 zimer współczuję nerwów. a przecież twoją jawkę widziałem jeszcze w rybniku :buttrock: jak dla mnie, to w tym sezonie tylko imprezy zamknięte! albo z jawną listą uczestnikówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi