Sloniu Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 witam! nie wiedziałem gdzie to umieścić więc wwaliłem tutaj.Jeśli Moderator uzna że zły dział to proszę o przeniesienie. a oto link : http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=102121647 Co o tym sądzicie?? Patrzyłem w internecie i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Na moje beznadziejny motorower nie zdolny do jazdy nawet w łagodnym terenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 mtx sam w sobie to bardzo fajne zwinne endurko w koncu honda ale Automat to dobre do kibla :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Na moje beznadziejny motorower nie zdolny do jazdy nawet w łagodnym terenie! Kiepskiej baletnicy i rąbek u spudnicy! Znam ludzi co na etz i tym podobnym wynalazkach nie jednego "kozaka" na enduro za pare, parenaście koła by objechali. Mój kumpl na Mtx 50 latał na wysokości 2 mtx nad ziemią i nie narzekał na sprzęt. Kwestia przyzwyczajenia i wprawy, choć wiadomo gdzieś możliwości sprzętu się kończą, nie mniej jednak mtx to motorower w teren. Co do skrzyni piersze słyszę, że mtx mają automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) nie no to jakas bzdura. nie było na bank takiego MTX na automacie a pozatym to mnie sie wydaje ze na zdjeciach widze lewarek do biegów. Cos chyba sprzedajacy przecholował w opisie :icon_twisted: a jesli to faktycznie jest automat to moim zdaniem sie to do niczego nie nadaje w terenie Edytowane 5 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Znam ten motocykl bo nalezy do mojego sasiada :) I faktycznie jest to automat z tego co wiem to ojciec zrobil ten automat samodzielnie synowi zeby mogl sie nauczyc jezdzic bo to jego pierwszy motocykl teraz kupil mu juz chyba cos innego z normalna skrzynia. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To niezłe zdolnosci musi mieć. Ja jednak myśle że silnik jest od czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 nie spotkalem sie jeszce z MTX-em z automatem :|:|:|raczej nie polecam Ci tego moto...kumpel tez ma MTX-a 50 ale z manualem:D i nie nazeka :] POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Mozliwe nie jestem pewien jutro zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ja ostatnio znalazłem TS'ke z automatem....http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104722782 zastanawia mnie tylko jak takie motorki chodzą-pracują??? tak jak skuterki ze nie slychac zmiany przełożenia (rolek) czy wkreca sie na obroty i przy np 7tys obr sam sie bieg zmienia :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 honda już jakieś 50 lat stosuje automatyczne sprzęgła w niektórych modelach więc może pasuje do mtx i ktoś założył, sprzęgło zaczyna brać od najniższych obrotów i nie rozłącza się po odjęciu gazu, nadal można hamować silnikiem, teraz można kupić automata do wyczynów ktm,yamaha,honda, tylko że cena 500€ nie zachęca normalnego człowieka Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No wiec tak silnik jest orginalny od mtxa tyle ze przerobiony jak dokladnie niewiem ale pewnie enduromaster ma racje no i sasiad kupil juz taki od poprzedniego wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi