Skocz do zawartości

Poniedziałkowe treningi na Torze Poznań

Fat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

niby nie mocno ale lampa pekla od srodka, stelaz czaszy polamany, zbite szklo zegarow, porysowana czacha, szyba, bok, kapa alternatora, rama, zbiornik, zgiety tylny stelaz, zlamany stelaz podnozka, pekniety zadupek, kanaly do airboxu w proszku. pewnie jutro lista sie wydluzy :/

uuu... średnio ciekawie :wink:

no i jade dupskiem po asfalcie :biggrin: po kilku metrach podbilo mnie i ladowalem na plecach co bardzo mocno poczulem. kolano lekko juz spuchlo i troche dlon sie potlukla. pewnie jutro wszystko zacznie mnie zdrowo napierdalac.

i pomyslec ze robilem ostatnie okrazenie bo juz paliwo mi sie konczylo :bigrazz:

shit happens :wink: oby to nic poważnego, poprzeswietlaj się porządnie, jak trzeba zrób tomografie kręgosłupa (o swoim -mimo żówia- połamanym dowiedziałem się po 6 miesiacach...) i wracaj szybko na tor :clap:

zrób tomografie kręgosłupa (o swoim -mimo żówia- połamanym dowiedziałem się po 6 miesiacach...)

:wink: no chyba nie mowisz powaznie? tzn ze dopiero tomografia wykazala pekniecia czy co? nie napierdaleł cie solidnie ten kregoslup ze dopiero po takim czasie to wyszlo??

mnie troche boli jak sie schylam lub uciskam kilka kregow ale to raczej stluczenie bo inaczej to bym chyba zwijal sie z bólu

jedz lepiej do szpitala, przeswietla Cie i bedziesz pewien ze nic Ci nie jest, ja jak sie wypierdzielilem to tez myslalem ze jest wszystko spoko, a po 2 dniach nie mogle lewej reki podnosic, lewym nadgarstkiem ruszac i prawa noga ledwo co nadawala sie do uzytku :/ dobrze ze zrobilem przeswietlenia wszystkiego czym udezylem bo potem sadzil bym ze conajmiej w 5 miejscach jestem polamany

P.S GSX-Ra sie wyremontuje, wazne ze Ty nie musisz sie "remontowac"

Ziut cos ty znow nawywijal ????????

niedawno parking a teraz to??????? do tego szpitala to sie raczej wybierz i tu nie ma zartow. Sprzetem sie nie przejmuj. Cos sie z niego zrobi. Pozdro. Odezwe sie jutro na kom to pogadamy. Trzymaj sie.

bylem wczoraj wieczorem w szpitalu i po pierwszych przeswietleniach podejrzewali zlamanie ale po kolejnych RTG stwierdzili ze to slady po wczesniejszym zlamaniu :icon_twisted: wyniki brzmi: "stan pozłamaniu wyrostka poprzecznego kregu L1 po stronie lewej, poza tym odcinek L-S bez zmian w rtg." A cala reszta to potluczenia i nawet RTG nie robili.

najlepsze sa zalecenia: "oszczędzający tryb zycia" ;)

no chyba nie mowisz powaznie? tzn ze dopiero tomografia wykazala pekniecia czy co? nie napierdaleł cie solidnie ten kregoslup ze dopiero po takim czasie to wyszlo??

bylem wczoraj wieczorem w szpitalu i po pierwszych przeswietleniach podejrzewali zlamanie ale po kolejnych RTG stwierdzili ze to slady po wczesniejszym zlamaniu :icon_twisted:

poważnie, wcześniejsze rtg (w 4 ujęciach) wykazały wyłącznie niestabilność; połamane fragmenty kregów zostały w kanałach miedzykręgowych... dopiero czwarta wizyta u ortopedy (prywatna) pozwolila wykonać badanie. po tym wszyscy rodziawili oczy :icon_arrow:

jeśli ból bedzie się utrzymywał, lepiej zrób KT (tomografię komputerową) lub rezonans.

moi ortopedzi "fachowcy" (pozdrowienia dla panów ze szpitala zdunowo ;) ), którzy za żaden skarb nie skierowaliby mnie na tomograf, stwierdzili po obejrzeniu wynikow tego szczegółowego badania, iż... to wada wrodzona! :icon_arrow:

Na wszystkie zmatrtwienia najlepsza jest woda..., wlej kilka kropel do szklanki wódki i po sprawie :biggrin:

ziut szybkiego pozbierania zyczę!! a moto?.. tu sie wyklepie, tam poszpachluje i bedzie git!!

ps.. za duzo moto na torze?? sug. nie bylem nie widzialem ale moze tak da rade : wezcie sredni czas okrazenia i po wpuszczeniu 30 maszyn poczekajcie polowe tego czasu i następni jazdaaa!!. Natezenie się rozlozy na cale okrązenie.

PS dajcie jaki link do jazdy po torze w poznaniu z checią luknol bym na was a nie tylko przechwalek poczytal :) :D :biggrin:

tu jest pare fotek i zdjec z ubieglego poniedzialku, jakosc co najwyzej srednia :)

http://kordusson.net/~pierun/tor/

jakies inne foty, mojego autorstwa:

http://kordusson.net/~pierun/tor%20poznan.rar

http://kordusson.net/~pierun/tor-trening.zip

znalezione na googlach:

http://video.google.pl/videoplay?docid=683...72&q=tor+poznan

Calkiem przyjemny trening dzisiaj, pogoda dopisala, tylko spory ruch na torze. Jak ktos robil jakies fotki to chetnie zobacze. Byla tez ekipa na Fazerze , ktora filmik krecila. Jesli dalo by rade go podeslac to bede wdzieczny. Do zobaczenia nastepnym razem !!