daniel_extreme_olsztyn Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 niby nie mocno ale lampa pekla od srodka, stelaz czaszy polamany, zbite szklo zegarow, porysowana czacha, szyba, bok, kapa alternatora, rama, zbiornik, zgiety tylny stelaz, zlamany stelaz podnozka, pekniety zadupek, kanaly do airboxu w proszku. pewnie jutro lista sie wydluzy :/ uuu... średnio ciekawie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no i jade dupskiem po asfalcie :biggrin: po kilku metrach podbilo mnie i ladowalem na plecach co bardzo mocno poczulem. kolano lekko juz spuchlo i troche dlon sie potlukla. pewnie jutro wszystko zacznie mnie zdrowo napierdalac.i pomyslec ze robilem ostatnie okrazenie bo juz paliwo mi sie konczylo :bigrazz:shit happens :wink: oby to nic poważnego, poprzeswietlaj się porządnie, jak trzeba zrób tomografie kręgosłupa (o swoim -mimo żówia- połamanym dowiedziałem się po 6 miesiacach...) i wracaj szybko na tor :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 zrób tomografie kręgosłupa (o swoim -mimo żówia- połamanym dowiedziałem się po 6 miesiacach...) :wink: no chyba nie mowisz powaznie? tzn ze dopiero tomografia wykazala pekniecia czy co? nie napierdaleł cie solidnie ten kregoslup ze dopiero po takim czasie to wyszlo?? mnie troche boli jak sie schylam lub uciskam kilka kregow ale to raczej stluczenie bo inaczej to bym chyba zwijal sie z bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jedz lepiej do szpitala, przeswietla Cie i bedziesz pewien ze nic Ci nie jest, ja jak sie wypierdzielilem to tez myslalem ze jest wszystko spoko, a po 2 dniach nie mogle lewej reki podnosic, lewym nadgarstkiem ruszac i prawa noga ledwo co nadawala sie do uzytku :/ dobrze ze zrobilem przeswietlenia wszystkiego czym udezylem bo potem sadzil bym ze conajmiej w 5 miejscach jestem polamany P.S GSX-Ra sie wyremontuje, wazne ze Ty nie musisz sie "remontowac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ziut cos ty znow nawywijal ????????niedawno parking a teraz to??????? do tego szpitala to sie raczej wybierz i tu nie ma zartow. Sprzetem sie nie przejmuj. Cos sie z niego zrobi. Pozdro. Odezwe sie jutro na kom to pogadamy. Trzymaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 bylem wczoraj wieczorem w szpitalu i po pierwszych przeswietleniach podejrzewali zlamanie ale po kolejnych RTG stwierdzili ze to slady po wczesniejszym zlamaniu :icon_twisted: wyniki brzmi: "stan pozłamaniu wyrostka poprzecznego kregu L1 po stronie lewej, poza tym odcinek L-S bez zmian w rtg." A cala reszta to potluczenia i nawet RTG nie robili.najlepsze sa zalecenia: "oszczędzający tryb zycia" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no chyba nie mowisz powaznie? tzn ze dopiero tomografia wykazala pekniecia czy co? nie napierdaleł cie solidnie ten kregoslup ze dopiero po takim czasie to wyszlo?? bylem wczoraj wieczorem w szpitalu i po pierwszych przeswietleniach podejrzewali zlamanie ale po kolejnych RTG stwierdzili ze to slady po wczesniejszym zlamaniu :icon_twisted: poważnie, wcześniejsze rtg (w 4 ujęciach) wykazały wyłącznie niestabilność; połamane fragmenty kregów zostały w kanałach miedzykręgowych... dopiero czwarta wizyta u ortopedy (prywatna) pozwolila wykonać badanie. po tym wszyscy rodziawili oczy :icon_arrow: jeśli ból bedzie się utrzymywał, lepiej zrób KT (tomografię komputerową) lub rezonans. moi ortopedzi "fachowcy" (pozdrowienia dla panów ze szpitala zdunowo ;) ), którzy za żaden skarb nie skierowaliby mnie na tomograf, stwierdzili po obejrzeniu wynikow tego szczegółowego badania, iż... to wada wrodzona! :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ;) :icon_twisted: :icon_arrow: o kuźwa!!! widze ze musze brac zdjecia i isc do innego lekarza a moze nawet robic rezonans. zobaczymy za kilka dni czy ból ustepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W Poznaniu o ile nie masz dojścia to możesz sie na rezonans nie doczekac. W Kaliszu jest dużo szybciej. Obyś nie musiał korzystać. Powodzenia i pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 po co dojscia, wystarczy pojsc prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Na wszystkie zmatrtwienia najlepsza jest woda..., wlej kilka kropel do szklanki wódki i po sprawie :biggrin: ziut szybkiego pozbierania zyczę!! a moto?.. tu sie wyklepie, tam poszpachluje i bedzie git!! ps.. za duzo moto na torze?? sug. nie bylem nie widzialem ale moze tak da rade : wezcie sredni czas okrazenia i po wpuszczeniu 30 maszyn poczekajcie polowe tego czasu i następni jazdaaa!!. Natezenie się rozlozy na cale okrązenie. PS dajcie jaki link do jazdy po torze w poznaniu z checią luknol bym na was a nie tylko przechwalek poczytal :) :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 tu jest pare fotek i zdjec z ubieglego poniedzialku, jakosc co najwyzej srednia :)http://kordusson.net/~pierun/tor/jakies inne foty, mojego autorstwa:http://kordusson.net/~pierun/tor%20poznan.rarhttp://kordusson.net/~pierun/tor-trening.zipznalezione na googlach:http://video.google.pl/videoplay?docid=683...72&q=tor+poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam pytanie, czy ktos z was orientuje się czy w ten poniedziałek tj 28 sierpnia są treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a dlaczego mialo by nie byc ?nikt nic nie wspominal ze nie ma treningow wiec zakladam ze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Calkiem przyjemny trening dzisiaj, pogoda dopisala, tylko spory ruch na torze. Jak ktos robil jakies fotki to chetnie zobacze. Byla tez ekipa na Fazerze , ktora filmik krecila. Jesli dalo by rade go podeslac to bede wdzieczny. Do zobaczenia nastepnym razem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi