mati1411 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś linki do jakiś fotek?? bo fotografów było sporo :) Mi sie jeździło bardzo fajnie! Miałem kilka stresowych sytuacji, ale mimo wszystko git. Szkoda tylko ze w całej tej zabawie koszty wjazdu na tor są akurat najmniejsze.. No ale co zrobić ;) pozdr.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picolo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hmm, tak jak sobie czytam wasze wypowiedzi z toru to aż korci na mały wypad w strone Poznania. Troche daleko, może po zimie na nowym motorku ;) PS. Jesteście zajebiści !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś linki do jakiś fotek?? bo fotografów było sporo Właśnie, też widziałem sporo ludzi z aparatami. Może ktoś wie, kto robił fotki i gdzie można je znaleźć? :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 mnie tez sie dobrze jezdzilo. zrobilem sobie tylko dwa wjazdy po ok 18 okrazen i nwet czas poprawilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 fajnie fajnie, juz dawno nie smigałem na torze.Ale mam zamiar wrocic pełną parą na treningi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam. Czy można na Torze Poznań jeździć w lewą stronę czy piaszczyste wylkotki na to nie pozwalają? Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To by moglo byc ciekawe Adam ;) Nie slyszalem, ale mozna by im taki pomysl podsunac.Wybiera sie ktos moze z aparatem w ten poniedzialek na tor? ;) Jezeli wszystko dobrze pojdzie, to ja jade posmigac i chcialbym sie zobaczyc na jakims zdjeciu na torze... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 kilka fotek zrobił Olek na treningu kilka tygodni temu.Są na forum w temacie Tor Poznań na www.extreme.olsztyn.plpozdroKtoś wie gdzie jeszcze szukać fociszy z poniedziałków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_extreme_olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Poszukuję kierowcy żółtej CBR 929 z poniższych zdjęć :) Ktoś może go zna??Z góry dzięki za pomocFOTO 1FOTO 2 Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez daniel_extreme_olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 niestety dzisiaj pokonal mnie slawiniak :wink: gdyby nie konkretny zolw na plerach to chyba cienko by bylo z moim kregoslupem. standardowa wkladka jaka mialem w kombi na pewno by nie dala rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 niestety dzisiaj pokonal mnie slawiniak gdyby nie konkretny zolw na plerach to chyba cienko by bylo z moim kregoslupem. standardowa wkladka jaka mialem w kombi na pewno by nie dala rady Brzmi mało ciekawie :wink: Jakieś szczegóły??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opowiedz jak to żółw uratował Ci kręgosłup:) Ja widziałem jak już sie pozbierałeś. Ale co pojeździłeś to Twoje. Dobrze, że nic się nie stało. Powodzenia. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 zdaje sie ze zbyt mocno sie zlozylem w stosunku do predkosci, gdy lekko odkrecilem manete zeby mnie wyciagnelo to poczulem ze obie opony delikatnie sie zeslizguja a moto pomalutku pochyla sie coraz glebiej, glebiej i glebiej ... no i jade dupskiem po asfalcie :bigrazz: po kilku metrach podbilo mnie i ladowalem na plecach co bardzo mocno poczulem. kolano lekko juz spuchlo i troche dlon sie potlukla. pewnie jutro wszystko zacznie mnie zdrowo napierdalac.i pomyslec ze robilem ostatnie okrazenie bo juz paliwo mi sie konczylo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Aua... ;/ Wspolczuje ZiuT. Kurde, okrazenie wczesniej mnie wyprzedzales na Slawiniaku... Dobrze ze jestes caly. Moto mocno dostalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 niby nie mocno ale lampa pekla od srodka, stelaz czaszy polamany, zbite szklo zegarow, porysowana czacha, szyba, bok, kapa alternatora, rama, zbiornik, zgiety tylny stelaz, zlamany stelaz podnozka, pekniety zadupek, kanaly do airboxu w proszku. pewnie jutro lista sie wydluzy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi