ziuT Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 moim zdaniem "motorynka mega wypas" może nie dać tu rady :biggrin: dlatego pozycze od ciebie R1 :D ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 dlatego pozycze od ciebie R1 :D ;) :biggrin:Hehehe , ziuT już widze co by było jak byś usiadł na nią- chyba równie szybko byś został z niej ściągnięty :biggrin: :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mysle ze jak bym mial sprzeta na torowych owiewkach to bym szybciej latal bo teraz jak to zauwazyliscie hamowalem dosc asekuracyjnie a tak moglbym znacznie opuznic hamowanie i szybciej wchodzic w winkle. Wreszcie dotarlem troche kolana i zaczelo mi sie podobac :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 IBIZA szybko smigałes, szybciej niz te torowy wydaje mi się.Odwazne jak na seryjnych owiewkach. Paciak kosztowałby trochę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mi by się zdecydowanie przydał motocykl torowy. Ale cały czas kombinuję...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Panowie, przyjeżdzacie na seriach by był fun i rzeby zrobić sobie dobrze. Nie ma co konfabulować co by było gdybym miał to i tamto ;) Moim zdaniem 80% dobrej jazdy w Poznaniu składa się z psychiki, kondycji, talentu - sprzęt gra drugoplanowe role. Przykład, Duryn w grandysach XJR 1300 i ca 1min 58 sek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 90% sukcesu to psychika ;) dlatego przed nastepnym trningiem odwiedze swojego psychoanalityka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Panowie, przyjeżdzacie na seriach by był fun i rzeby zrobić sobie dobrze. Nie ma co konfabulować co by było gdybym miał to i tamto :biggrin: Moim zdaniem 80% dobrej jazdy w Poznaniu składa się z psychiki, kondycji, talentu - sprzęt gra drugoplanowe role. Przykład, Duryn w grandysach XJR 1300 i ca 1min 58 sek ;) Dobrze gada :D wg mnie na 80 % sprzętów które przyjeżdżają w poniedziałki jest technicznie możliwe zrobienie czasu znacznie poniżej 2 minut bez żadnych przeróbek. 95% ograniczeń siedzi w nas samych :biggrin: Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dobra, dobra... ale jak na długieg startowej rozpędzam się do +- 230km/h i jak hamuje w duza patelnie to za kazdym razem przed oczami całe moje zycie mi się przewija i juz czuje ze to jest koniec, ze się nie wyrobie.Potem okazuje się ze wyhamowalem, a jeszcze pozniej podchodza do mnie chlopaki i mowia:" stary, za wczesnie hamujesz... mozesz smiało opoznic hamowanie..."Dla mnie na razie tor poznan to jest 60% psychiki 35% kondycjaNerwy mam za słabe :biggrin: szacunek dla reszty :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Panowie, przyjeżdzacie na seriach by był fun i rzeby zrobić sobie dobrze. Nie ma co konfabulować co by było gdybym miał to i tamto Moim zdaniem 80% dobrej jazdy w Poznaniu składa się z psychiki, kondycji, talentu - sprzęt gra drugoplanowe role. Przykład, Duryn w grandysach XJR 1300 i ca 1min 58 sek dokładnie duryn daje rade, ale w ogóle zwróccie uwagę na wyniki gościa który wygrał rok temu suzuki gs500 cup - ten typ miał na każdym z wyścigów czasy okrążenia ok 2.00 min - to jest dopiero masakra - chyba na treningach niewielu dochodzi do takich wynikow a to tylko gs :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Dominik Zdecydowanie brak ci mocy, ale technicznie :biggrin: Trochę poduczyłem się od ciebie :D ;) podobało mi się :biggrin: Edytowane 24 Maja 2006 przez Bobo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dobra, dobra... ale jak na długieg startowej rozpędzam się do +- 230km/h i jak hamuje w duza patelnie to za kazdym razem przed oczami całe moje zycie mi się przewija i juz czuje ze to jest koniec, ze się nie wyrobie. nie boj sie duzej patelni bo to chyba najlatwiejszy zakret na torze. nawet jesli sie rozmyslisz to masz duzo miejsca by sie wyprostowac nastepnie dohamowac i pojechac sobie spokojnie w zielone. raz juz to przerabialem i skonczylo sie tylko na strachu bo myslalem ze rownej trawki dalej nie ma i sie trasa enduro zaczyna ;) najlepiej oczywiscie byc konsekwentnym i klasc sie w winkiel nawet gdy uwazasz ze jedziesz zbyt szybko by sie zmiescic. kilka razy tak zrobilem i zawsze okazalo sie ze jednak nie bylo zbyt szybko.ale nie ma co gadac tylko trzeba trenowac bo kombinerkami to blokady psychicznej sobie nie zdejmiesz :D oby pogoda w poniedzialek dopisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 w poniedziałek powinno byc zimno ale pogodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 to dobrze ze zimno bo ostatnio bylo masakrycznie goraco :/ byle >18 i bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Takie pytanko małe mam-czy wpuszczą mnie na trening bez kombinezonu?? Bo mam zamiar sobie pośmigać maszyne już załatwiłem tylko że nie mam kombinezonu. Mam kurtke od 2częściowego kombinezonu i spodnie ale tekstyl :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi