zbyhu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czolem! Wyjazd oczami zbyha :rolleyes: : http://republika.pl/zbyhu1/moto/wegry0.htm Pozdrowki PSZdjecia doloze, jak dojda mi wszystkie i bedzie w czym wybierac - najbardziej licze na fotki Prota i Gerarda! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Wyjazd oczami zbyha :rolleyes: :http://republika.pl/zbyhu1/moto/wegry0.htm Cytat z owego opisu:"...Wreszcie ok. 18:45 dotarliśmy do Popradu i tego Tesco. Tam przywitaliśmy się z krakowiakami..."Nie żebym się czepiał, ale pośród nas nie było nikogo z krakowiaków :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Czolem! A ktos mi mowil, ze ludzie z krakowa czekaja :). A sam nie pomyslalem, zeby sprawdzic co pisze :rolleyes:.Zmienie :icon_twisted:. Pozdrowki PSJuz poprawione :P Edytowane 9 Maja 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No to do piekła szmaty!!!A na deser dla tych co nie kojarzyli co się stało z Maćkiem link:http://video.google.com/videoplay?docid=74...&q=klan&pl=true pzdr @starte Browar zasysaj :rolleyes: pisali w gazecie, że to Twój ulubiony klip :) Prot:Wypaliłeś już foty na p(ł)yte?Będziesz mi wysyłał, czy widzimy się w Lubsku? Maciuś, Maciek, co się, co się, co się stało? Ale co się stało ? Co się, co się, co się stało ?Płyty wypalone !!! Widzimy sie w Lubsku :icon_twisted: Meldować się w temacie Lubska http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=43046&st=20 bo muszę wiedzieć ile kopii zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ehh Prot nie mów mi nawet jak se to puściłem to na dwie raty to oglądałem bo nie dałem rady na raz :rolleyes: .. strasznie ten klip jest ... hmm irytujący :icon_twisted: hehe ,,, Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Ok.Trochę stuffu już jest na necie. Film Kinky Rider, kręcony na tankszteli pod Budapesztemhttp://kovenant.org/~grishackh/kinky_rider.aviDuży, ale w dobrej jakości. Za 1,5h będą zdjęcia w wersji cenzurowanej pod adresem:http://kovenant.org/~grishackh/zip/wegry2006.zip Do zdjęć unikalnych podaję linka na priva :icon_twisted: Edytowane 9 Maja 2006 przez GrIsHaCkH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czolem! To oczywiscie czekam na te niecenzuralne fotki :). Do relacji, na pierwszej stronie, dodalem nasze mordy :icon_twisted:. Mozecie podziwiac :rolleyes:.Ale mam dosc na dzis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dobra Małpy Do kogo wysłać foty żeby na ftp wrzucił?Jest tego 85Mb w tym niezapomniany atak na armaty i ściąganie Astarte majtek przy założonych spodniach :icon_twisted: DO PIEKŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 wyślij do mnie.... mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Witka Niestety fotki będą dopiero w weekend bo na delegacji połączenie mojego boskiego kompa i transmisji GPRS trochę mnie osłabia A fotki od Grishy - fuck - naktóre są powalające - oooooooo - ale co tamDO PIEKŁAAAAAAAAAAAAAAAAA EDIT:Pozdro z Głubczyc - ładne miasteczko ale mam już go qrna dość Edytowane 10 Maja 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jeśli ciągle jestes w Głubczycach - odezwij się, to wpadnę późnym popołudniem. W końcu to jakies 80km od gliwic.mój tel. 0696 435190 Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Do zdjęć unikalnych podaję linka na priva mrugacz.gif O k..wa, unikalne fotki roz..ebaly mnie na plecy :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Słuchajcie, bo pogubiłem się... Miklas, tyś taki uczynny, młody, kumaty i w ogóle, prześlij mi linki czy te fotki od wszystkich jakoś na [email protected], bo już sam nie wiem, co mam ściągać i od kogo, aby nie powielać, plisssss.A obiecuję, iż za to nie będę się czepiać Ciebie w Lubsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ty sie mnie nie czepiaj, tylko szykuj dobre piwko bo dzis rano Ci te ciuchy wyslalem :buttrock: Teraz jestem w robocie, a wszystkie foty mam w domu. Wieczorkiem Ci wszystkie linki skompletuje i wysle niecenzuralne fotki Grishackh'a :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dzięki Miklasku, piwko oczywiście że będzie i to niejedne!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi