Maxv Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) To ile w końcu miał lat, bo fachowa telewizja już mówi różnie?Przy okzaji dlaczego ten temat jest tylko w enduro...?Czy ktoś wybiera się na pożegnanie jutro rano ???? nie wiem dokładnie gdzie ten kościól jest ale z chęcią pożegnałbym kogoś kogo pasją była ''wolność''[*] Edytowane 2 Maja 2006 przez Maxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 [*] [*] [*] Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 eh... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Moze ktoś by powiedział pare zdan na pogrzebie do rodziców Pinechy, zeby sie nie obwiniali za to ze sie zgodzili na moto i ze to nie ich wina.Bedzie im ciut łatwiej żyć bo nie będa sie obwiniac.Nie mowie o jakieś przemowie ale 5-10 zdań. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz zzr Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Moze ktoś by powiedział pare zdan na pogrzebie do rodziców Pinechy, zeby sie nie obwiniali za to ze sie zgodzili na moto i ze to nie ich wina.Bedzie im ciut łatwiej żyć bo nie będa sie obwiniac.Nie mowie o jakieś przemowie ale 5-10 zdań. RIP to zależy od tego jak jego rodzice teraz patrzą na motocyklistów bo mogę miec wielką odraze, najlepiej niech jeden ze znajomych porozmawia z nimi i spyta czy nie maja nic przeciwku odprowadzeniu go i wygłoszeniu małego przemówienia PozdrawiamPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Brak mi słów... Współczuje rodzinie i znajomym [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 niech spoczywa w pokoju[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 to zależy od tego jak jego rodzice teraz patrzą na motocyklistów bo mogę miec wielką odraze, najlepiej niech jeden ze znajomych porozmawia z nimi i spyta czy nie maja nic przeciwku odprowadzeniu go i wygłoszeniu małego przemówienia PozdrawiamPrzem Według mnie to dobry pomyśl w ogóle rozmowa z nimi bo wiem jakby moi się obwiniali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 17 lat... Wtedy po pierwszy usiadłem na Simsonie... [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 RESPECTA ;) Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 szkoda chłopaka... ;) wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek. Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Szkoda chłopaka jak każdego. Ciężkotu cokolwiek powiedzieć brak słów. Składam moje kondolencje. I tyle co mogę zrobić. Szkoda naprawdę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi