cubix Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 znałem Piotrka..trudno mi sie pogodzić z jego śmiercią......jeszcze wczoraj z nim gadałem.....krew mnie zalewa jak czytam co sie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Szubienica albo stos.. pier*olone przygłupy ! Pewnie jeszcze nasz kochany wymiar ich nie znajdzie i zamelinują sie w lesie aż sprawa ucichnie. 24h sądy i szubienica ! :icon_mrgreen: Rest In Peace ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jeszcze 3 dni temu z nim rozmawiałem... :icon_mrgreen: :bigrazz: :cool: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ja pierdykam, taki młody chłopak, ehhhhh, totalny szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 oj jak mnie to podkórwiło... mnie też przychaczył puszką jakiś ciul, jakiś... bo nawet nie hamował po fakcie i tyle go widziałem :icon_mrgreen: , chłopak był na starcie prawdziwego życia a tu już niebieski szlak :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 [*][*] niesamowita tragedia :icon_mrgreen: szkoda młodzieńca czy to motocyklista czy nie :bigrazz: [*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ... brak slow :icon_mrgreen: :bigrazz: :cool: ;) [*] a tutaj kolega z forumNie pierwszy raz :icon_biggrin: ! Dla Krolika [*] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Kurcze nie znalem go ale i tak mi go zal... mial tyle lat co ja! W dzisiajszychczasach nawet ja bedziesz ostrozny to i tak moze zawsze znalezc sie jakis glupek za kolkiem katamarana.... masakra :icon_mrgreen::( Chlopaki uwazajmy jak jezdzimy!!!! <*> <*> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 brak słów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Źle sie dzieje, szkoda mi go i jego rodziców, brak słów.... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Wszedlem na gg patrze na opisy , wzrok przykuwaja mi znicze w opisach paru kumpli z forum i juz przeczuwalem najgorsze ze to ktos z naszych , ktos z forum :icon_mrgreen:. Mimo ze nie znalem Go osobiscie to mimo wszystko lezka w oku sie kreci. Szkoda mlodego czlowieka.... :bigrazz: Kondolencje dla rodziny i przyjaciol ... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 To jego profil :http://forum.motocyklistow.pl/Pinecha-m4360.htmlProponowal bym dodac go do grupy "Blekitny szlak" :icon_mrgreen: [*] Pewnie juz lataja z Krolikiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ...nie znałam ale łezka się w oku kręci, tyle jeszcze życia przed nim było... http://www.bikepics.com/members/pinech/ ...a tych z beczki to bym własnoręcznie udusiła... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafers Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Bosh szok... [*] Jestem za kara smierci dla takich j**banych pijanych sqrwysynow jak ci z audi :icon_mrgreen: :bigrazz: :cool: Wyrazy wspolczucia dla rodziny i znajomych... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi