Guzik Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 ja słyszałem że jakiś gościu spalił "panewki" co to są panewki???a nie chodziło mu o zwieracze?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A czy możliwe jest strzelanie silnikiem 2t?Pewnie WSK-ą tak robiłem :flesje: zasada ta sama: w trakcie jazdy gaz, wyjmowałem kluczyk, po chwili wkładałem i znowu gaz :) Pier......cie było konkretne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac1man Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 strzelanie jest bardzo szkodliwe .to ze wydech sie wypala ze wypalaja sie gniazda w zaworach same zawory moga ulec uszkodzeniu przyspiesza to tez moment ich regulacji.to na dodatek mozna uszkodzic elektronike w motocyklu.nie o sam spust chodzi ale i moduł zapłonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Moze i strzelanie jest szkodliwe ale jakie zabawowe!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Moze i strzelanie jest szkodliwe ale jakie zabawowe!!!!!!!!Szkodliwe może i jest ale przy strzale wypala się zalegający nagar w wydechach. Ale pewnie i tak więcej jest tych minusów niz plusów;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Tylko co mogą zrobic takie strzały w silniku 2t? Tam nie ma zaworów a w moim moto jest paraktycznie tłumik przelotowy dlatego nie ma co sie w nim rozwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Szkodliwe może i jest ale przy strzale wypala się zalegający nagar w wydechach. Ale pewnie i tak więcej jest tych minusów niz plusów;/Przy systematycznym strzelaniu nagar nie zdazy sie odlazyc :) a tak na serio jak zacznie sie strzelac z tlumikow na kazdym skrzyzowaniu i w kazdym mozliwym momencie to w koncu cos padnie w silniku tak wlasnie stalo sie u kumpla w gs 500 -jutro rozbieram silnik. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja mam w swojej Riverce pusty wydech. Odkąd go wybebeszyłem wali jak opętana :flesje: Jeszcze mi się nie zdażyło żeby przy schodzeniu z obrotów w czasie jazdy NIE strzeliła :eek: A tak pozatym nic jej nie bedzie :flesje: Bo nie robie tego celowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A nie sądzicie, drodzy Forumowicze, że strzelając z wydechów, zwłaszcza w centrum miasta, wystawiamy o sobie takie a nie inne świadectwo, przez co jesteśmy tak a nie inaczej postrzegani przez ogół pospólstwa? :flesje: A może ja już całkiem stetryczałem? :flesje: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A nie sądzicie, drodzy Forumowicze, że strzelając z wydechów, zwłaszcza w centrum miasta, wystawiamy o sobie takie a nie inne świadectwo, przez co jesteśmy tak a nie inaczej postrzegani przez ogół pospólstwa? :flesje: A może ja już całkiem stetryczałem? :eek:nie no trzeba strzelac.nie ma bata.niech sie moher boi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 nie no trzeba strzelac.nie ma bata.niech sie moher boi ;) jeśli chodzi o "mohery" to wystarczy odkręcić gaz i już się burają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja dzisiaj niechcący strzeliłem z wydechu kosiarki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi