Guzik Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 dangel napisał: ja słyszałem że jakiś gościu spalił "panewki" co to są panewki???a nie chodziło mu o zwieracze?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Damiano_2013 napisał: A czy możliwe jest strzelanie silnikiem 2t?Pewnie WSK-ą tak robiłem :flesje: zasada ta sama: w trakcie jazdy gaz, wyjmowałem kluczyk, po chwili wkładałem i znowu gaz :) Pier......cie było konkretne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac1man Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 strzelanie jest bardzo szkodliwe .to ze wydech sie wypala ze wypalaja sie gniazda w zaworach same zawory moga ulec uszkodzeniu przyspiesza to tez moment ich regulacji.to na dodatek mozna uszkodzic elektronike w motocyklu.nie o sam spust chodzi ale i moduł zapłonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Moze i strzelanie jest szkodliwe ale jakie zabawowe!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 pawelgsxr napisał: Moze i strzelanie jest szkodliwe ale jakie zabawowe!!!!!!!!Szkodliwe może i jest ale przy strzale wypala się zalegający nagar w wydechach. Ale pewnie i tak więcej jest tych minusów niz plusów;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Tylko co mogą zrobic takie strzały w silniku 2t? Tam nie ma zaworów a w moim moto jest paraktycznie tłumik przelotowy dlatego nie ma co sie w nim rozwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 mati_mot napisał: Szkodliwe może i jest ale przy strzale wypala się zalegający nagar w wydechach. Ale pewnie i tak więcej jest tych minusów niz plusów;/Przy systematycznym strzelaniu nagar nie zdazy sie odlazyc :) a tak na serio jak zacznie sie strzelac z tlumikow na kazdym skrzyzowaniu i w kazdym mozliwym momencie to w koncu cos padnie w silniku tak wlasnie stalo sie u kumpla w gs 500 -jutro rozbieram silnik. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja mam w swojej Riverce pusty wydech. Odkąd go wybebeszyłem wali jak opętana :flesje: Jeszcze mi się nie zdażyło żeby przy schodzeniu z obrotów w czasie jazdy NIE strzeliła :eek: A tak pozatym nic jej nie bedzie :flesje: Bo nie robie tego celowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A nie sądzicie, drodzy Forumowicze, że strzelając z wydechów, zwłaszcza w centrum miasta, wystawiamy o sobie takie a nie inne świadectwo, przez co jesteśmy tak a nie inaczej postrzegani przez ogół pospólstwa? :flesje: A może ja już całkiem stetryczałem? :flesje: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Olsen napisał: A nie sądzicie, drodzy Forumowicze, że strzelając z wydechów, zwłaszcza w centrum miasta, wystawiamy o sobie takie a nie inne świadectwo, przez co jesteśmy tak a nie inaczej postrzegani przez ogół pospólstwa? :flesje: A może ja już całkiem stetryczałem? :eek:nie no trzeba strzelac.nie ma bata.niech sie moher boi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 pozdro600 napisał: nie no trzeba strzelac.nie ma bata.niech sie moher boi ;) jeśli chodzi o "mohery" to wystarczy odkręcić gaz i już się burają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja dzisiaj niechcący strzeliłem z wydechu kosiarki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi