BaRy Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nie wiem czy uda mi się dotrzeć na 11 bo dzisiaj znów zapowiada sie dobry balet.Więc polatajcie trochę bezemnie.A co mówicie żeby później przejechać się do Obornik :biggrin: Pogoda dobra to może tor trochę podeschnie, bo na treningu w czwartek było jeszcze błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 to sobie troche polatalismy dzisiaj :biggrin: ja chyba tez jutro sie spoznie troche bo musze rano zmienic dedke w przednim kole :/w obornikach moze byc jeszcze blocko bo na czolgowiskach niektorych jest masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Znów nasz temat wylądował daleko więc trzeba pisać !!!!! Poskładałem gnaty i sprzęta więc będę czekał pod kuźnią około 11.00 w niedziele na kozaczków :biggrin: pewnie znów się pokiereszuje ale cóż ? w końcu BaRe-go i tak dogonie, chyba że doktory nie nadażą ze składaniem :) Edytowane 13 Września 2006 przez flor12ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Znów nasz temat wylądował daleko więc trzeba pisać !!!!! Poskładałem gnaty i sprzęta więc będę czekał pod kuźnią około 11.00 w niedziele na kozaczków :biggrin: pewnie znów się pokiereszuje ale cóż ? w końcu BaRe-go i tak dogonie, chyba że doktory nie nadażą ze składaniem :biggrin: wyladowal daleko bo nie ma co pisac tutaj bo zawsze i tak te same osoby przyjezdzaja... ja bede :biggrin: ostatnio tylko mi cos wypadlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 No wk**** sie idzie teraz jak jestem polamny to wszyscy zaczynaja latac normalnie zal dupe sciska!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Siemka. Po dlugiej nieobecnosci na tym forum powrocilem. Znowu mam nadzieje ze sobie pojezdze po biedrusku enduro:D Znalazlem ciekawa aukcje i wpadlem na taki pomysl: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=130115994 jest to aprilia tuareg 50 po lekkim tuningu. Cale przednie zawieszenie i wszystkie owiewki od ktm`a. Silnik nie na chodzie. tzn wszystko dobrze tylko kilkka trybow ze skrzyni jest zdartych a wiec trzeba by z kads zalatwic dobre. Czaje sie na ta rame. Jest zarejestrowany. Kupil bym wszystko i wladowal do tego silnik od czegos innego. na przyklad o jakiejs 125:D bedxzie wtedy na 50 bo tylko motorowerem moge jezdzic:D zrobil bym to i maialbym przynajmniej czym jezdzic. Moje marzenie by sie spelnilo. co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Siemka. Po dlugiej nieobecnosci na tym forum powrocilem. Znowu mam nadzieje ze sobie pojezdze po biedrusku enduro:D Znalazlem ciekawa aukcje i wpadlem na taki pomysl: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=130115994 jest to aprilia tuareg 50 po lekkim tuningu. Cale przednie zawieszenie i wszystkie owiewki od ktm`a. Silnik nie na chodzie. tzn wszystko dobrze tylko kilkka trybow ze skrzyni jest zdartych a wiec trzeba by z kads zalatwic dobre. Czaje sie na ta rame. Jest zarejestrowany. Kupil bym wszystko i wladowal do tego silnik od czegos innego. na przyklad o jakiejs 125:D bedxzie wtedy na 50 bo tylko motorowerem moge jezdzic:D zrobil bym to i maialbym przynajmniej czym jezdzic. Moje marzenie by sie spelnilo. co o tym sadzicie?Szczerze to dla mnie jest to mega wydumka, będzie dużo z tym pieprzenia a jazdy niewiele.Jeśli jesteś dobry w mechanice to być może dasz radę sklecić coś nadającego się do jako takiej jazdy.Ale jeżeli już to lepiej kup coś starszego do remontu ale kompletnego :notworthy: Pzdro Edytowane 26 Września 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Chcuialbym aby byli tu wszyscy POZNANIACY ktorzy posiadaja i jezdza na enduro lub crosach. Przedstawiajcie swoje propozycje tras w poznaniu i jego okolicach :wink:Wie ktoś coś na temat crosscountry około 15 października ? Ma to być w Obornikach czy Biedrusko itd...Kto może kto nie i gdzie się zgłaszać?Pozdrowionka dla wszystkich :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 7 pazdziernik na torze w obornikach CC zawody! O ile sie orietuje z 4um staruje dwoch riderow. A 8 sa zawody mx.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 7 pazdziernik na torze w obornikach CC zawody! O ile sie orietuje z 4um staruje dwoch riderow. A 8 sa zawody mx.pozdr.Dokładnie to 7 i 8 są zawody Cross Country ale w niedzielę 8 będą krutsze bo później są jeszcze 2 biegi Motocrossu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Leci ktos w weekend na poligon :icon_twisted: ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Dokładnie to 7 i 8 są zawody Cross Country ale w niedzielę 8 będą krutsze bo później są jeszcze 2 biegi Motocrossu.Zadzwoniłem do prezesa toru w Obornikach i powiedział mi że Cross Country jest tylko w sobote o 13.00 (7.09) i trzeba być na 11.30 na odbiór techniczny,o 12.50 jest jedno kółko zapoznawcze.W niedziele już są tylko biegi dla zawodowców (BaRy) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 tej wiara to leci ktos w koncu na ten poligon :>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) witamja jestem jutro ale nie wiem jeszcze na ktora sie wyrobie... raczej po 12 Edytowane 30 Września 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 My jutro jedziemy do Obornik na tor trawiasty, będzie ściganie :icon_biggrin:O 10.00 w Kuźni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi