Słabek Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 hm... ja tak sobie myślę, że moglibyśmy zrobić wyścig :D mój komarek z podwójną turbnią gazową jest już prawie gotowy do startu :twisted: jeszcze tylko muszę zmienić komplet owiewek od Hayabusy na te od Zxr12 i jestem w pełnym przygotowaniu do tego kosmicznego wyścigu :D :twisted: ostrzegam... przy moim starcie asfalt zwija sie w rulon niczym dywan, a silnik przyśpiesza do 100 km/h w niecałe 0,1 sekundy :D :twisted: koszt wpisowego będzie zależeć od wielkości fantazji zawodnika :D myślę, że takiego specjalistę od fantazji, jakim jest weamil99, możemy dopuścić do startu bez wpłaty wpisowego :D jego marzenia i fantazje są naprawdę bardzo ...................... (tu wpiszcie co chcecie :D ) ale wątpię czy nasz ,,Pan fantazja" swoim 27-konnym kuterem rozwijającym prędkość 200 km/h będzie w stanie zwyciężyć takie sprzęty jak:- mojego komara doładowanego podwujną turbiną gazową,- Rometa ninje zx28 Z3US-a,- czy też może motorynkę vx800 stuningowaną do 65 cm3 i 32 kobyłek :D . Zapowiada sie naprawdę pasjonująca walka :D :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Napewno ja wygram, rano zacząłem montować silniki turbinowe od śmigłowca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Czolem :D a to sie nie liczy :D chyba ze te silniki maja 50 ccm :Dnajlepiej zainstaluje sobie turbosprezarke ;P, wycisnij 100 KM, to polecisz 350 km/h :Dale pamietaj o spoilerach, zebys sie nie wzniosl przy wiekszych predkosciach!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Nie bój nic. Do "klatki bezpieczeństwa" przynitowałem kilka blach które działają jak spoilery i skrzydła odrazu, ale też osłaniają mnie przed wiatrem i robalami. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 ja myślę, że nasze sprzęty są naprawdę kosmicczne i osiągają wyjebaną moc, ale do wechikułu weamil99 nie mają polotów... :D taka jest prawa moi kochani... weamil99 ma najszybszy sprzęt na świecie i trzeba to przyjąć w spokoju.... i zrozumieniu dla takich ,,upośledzonych" na punkcie fantazji ludzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Dostałem pracę przy wywożeniu śmieci, zarabiam 200 000 zł miesięcznie. Mogę Ci dać za Twój "skóter" "najwyrzej" "dwó mieśenczne" wynagrodzenie. pasi? Pozdro. Czekam na odpowiedź. Znudziła mi się już moja motorynka, którą stuningowałem na 65 ccm i 32KM. Gume pali dorze, ale przy 180km/h brakuje mi owiewki. czekam na odpowiedź.A co wywozisz odpady atomowe :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Wietnamczyków przemycam, ale ciiiii. To tajemnica. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Ja pracuje w PKS'ie i jeżdże autosanem na trasie Ziemia-Ksieżyc-Mars i spowrotem. Zarabiam 400.000zł miesięcznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Wietnamczyków przemycam to nie przemycaj bo nam jakiegos SARSA przywiozą :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weamil99 Opublikowano 15 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 no widze ze sobie jedziecie po mnie :-( ale coz olewam to :-) heheJak któryś z was przejedzie sie Gillegra Runner badz tez chociaz Vespą GT 200 to wtedy mozemy pogadac bo tak to niewidze najmniejszego sensu!!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Robimy sobie jaja bo nikt ci niewierzy, chociarz ja z chęcią bym zobaczył jak to śmiga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Jaki jest w ogóle sens w takim tuningowaniu skuterów, nie prościej kupić załóżmy GS 500 i pojechać te 180 km/h bez problemów i taniej i bezpieczniej i przyjemniej. Ludzie :| pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Weamil , kurcze trzeba bylo odrazu do mnie z tym skuterkiem zagadac , ja wlasnie takie cos potrzebuje --- dawaj szybko cene !!! P.S mialem kiedys komara tuningowanego z turbina od boinga .... ale jadac nim ponad " czysta" on sie wzbil w powietrze a ja zostalem na ziemi heh :(i tak sie skonczyla zabawa z komarem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 na forum to mi raczej ceny nie podasz... ale jeśli możesz to skontaktuj sie ze mną przez gg i powiedz mi na ile wyceniłeś tą swoją ,,rakietę" jestem ciekawy :D ja mówię teraz poważnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 7stron nie chce mi sie czytac ale kawalek juz mam za soba A TERAZ PROPOZYCJA MAM NADZIEJE ZE JEJ NIE BYLO!! WEZ KAMERKE NAGRAJ JAK TA TWOJA MASZYNA LECI MIEJ KOGOS NA SWIADKA I TO MI WYSTARCZY BO SZCZERZE POWIEM ZE NARAZIE NIE MOGE SOBIE TEGO WYOBRAZIC :? JAK ZOBACZE CHOCIAZ FILM TO UWIEZE ALBO PRZYJEDZ DO WARSZAWY I NA PLYCIE LOTNISKA (TAM GDZIE BYLO OTWARCI) MI SMIGNIJ!! JEZELI MOWISZ PRAWDE TO BEDA NALEZALY CI SIE OGROMNE GRATULACJE A JAK SCIEMNIASZ TO COS W PYSK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi