enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-8...fastest+scooter < tu miał conajmniej 150km/h http://video.google.com/videoplay?docid=-3...q=speed+scooter < NC :) http://videos.streetfire.net/search/scoote...D70E3D8C969.htm :) http://videos.streetfire.net/search/scoote...36FADD82528.htm http://videos.streetfire.net/search/scoote...1cfcd4b92a3.htm http://videos.streetfire.net/search/scoote...6b2b3faefe8.htm transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 w te ok.120km/h uwieze bo u nas lepek ma nrg z malutkim tuningiem no i leci podobno 110 a jak ten ma o ile dobrze zrozumialem "NOS"a no to powinien jakos jechac ale co ile zmieniasz tloki wal? pewno jak na crosie co 20h tlok a cp 40h wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 w te ok.120km/h uwieze bo u nas lepek ma nrg z malutkim tuningiem no i leci podobno 110 a jak ten ma o ile dobrze zrozumialem "NOS"a no to powinien jakos jechac ale co ile zmieniasz tloki wal? pewno jak na crosie co 20h tlok a cp 40h wal PRzecież ktoś już tu napisał, ze weamil to chuck Norris, on poprostu kopie wał i tłok co 40h z półobrotu i ze strachu sam sie naprawia, bez zadnych wymian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 sam sie naprawia i po takim kopie to jest jakies 25 tys obr/min hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 w te ok.120km/h uwieze bo u nas lepek ma nrg z malutkim tuningiem no i leci podobno 110 a jak ten ma o ile dobrze zrozumialem "NOS"a no to powinien jakos jechac ale co ile zmieniasz tloki wal? pewno jak na crosie co 20h tlok a cp 40h wal korbe co 40h jak już transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 50 ccm 200 km/h i 27 KM a moja ma 125 ccm silnik, 34 KM i jakos 200 nie leci ;( Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Bo Rx to jest enduro :) A seryjne motocykle enduro nie są do pobijania rekordów prędkości :flesje: Edytowane 11 Lipca 2006 przez miclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Bo Rx to jest enduro :) A seryjne motocykle enduro nie są do pobijania rekordów prędkości :flesje: No w sumie masz racje..., bo do tego sa tuningowane skutery ehhhh Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Przeczytałem CAŁY temat i sie po prostu zwijałem ze śmiechu! Brawa dla pana Norrisa aka weamil99 :) :flesje: :) Ja w swoim RG mam tak:Aluminiową laną ramecylinder POLLINI (89ccm)tłok Vertexzawieszenie Paoliwydech Scorpion korobowod odlany na zamowienie planowana glowica termo uszczelka i wypelnienie walu 1 szlif cylindra moduł od NSRheble od HayabusyOwiewki od hayabusy (+38KM) Mam ogólnie 260KM, vmax 415km/h i biore ZZR1400 na wstecznym pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Diego fajna skrzynie masz ze wstecznym :) Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Diego zacznij pisać książki ^^ Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 I na tych książkach zarobie jeszcze na tuningowane kierunki (+8KM za każdy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Te filmy mnie poryly.są troche naciagniete ale te skutery tam mają bardzo duzą moc i osiagi :) :flesje: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) ale 200 nie lecą :flesje: dobrze że nie napisał ze mu przy 150 na koło staje :) po za tym wg mnie taka zabawa mija sie z celem bo:1. tyle sosu w nie pakują ze już normalne moto by mogli kupić (poczekać cierpliwie kilka latek na prawko)2. to nie są przystosowane konstrukcje do takich wczynów (powtaarzam połowe ludzi z tego tematu)2.1 na tych kółeczkach? łata, dziura, kamień i leżysz a szlif lub orzełek ze 130 czy ilu w samym kasku chyba do najprzyjemniejszych nei należy... A i zapomniałem o klatce i spojlerze od Supry. Do tego rpzed każdą jazdą rozgrzewam opony żeby mi nie mielił chociaż i tak mieli, wiecie, przy takiej mocy to nieuniknione Edytowane 11 Lipca 2006 przez Diego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Owiewki od hayabusy (+38KM) Mam ogólnie 260KM, vmax 415km/h i biore ZZR1400 na wstecznym pozdro Nie no przeczytałem też cały temat, ale to rozłożyło mnie na Amen. Bravo Diego tak jak napisała Marta69 zacznij pisać ksiażki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi