stempien Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratuluje zakupu. Powiedz mi w jakiej dzielnicy smigasz to moze kiedys sie spikniemy i pozyczeTobie moja serwisowke to sobie ja skserujesz. Dzięki za propozycję, na pewno skorzystam. Zazwyczaj będę starować z Tarchomina, chwilowo dopinam ostatnie sprawy papierkowe :biggrin: jeszcze raz dzięki, odezwę się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zostało już bardzo mało czasu do spotkania w Powidzu i nagle coś tak cicho zrobiło się.Czy wszystko aktualne jest.Możę jakaś mała lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tak w ogóle odnosi się wrazenie iz całe 4 um cosik siadło :lapad: .Tak jakby wszyscy jedzili na :) Chyba Powidz nadal akualny juz blisko coraz bliżej nowy sprzęt i wtedy trzy tygodnie postu trza odrobić :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zostało już bardzo mało czasu do spotkania w Powidzu i nagle coś tak cicho zrobiło się.Czy wszystko aktualne jest.Możę jakaś mała lista.WitamNic nie siadło, Powidz jak najbardziej aktualny.Po prostu dyskusja przeniosła się na www.shadow.org.plPozdrGlobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarle Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam, dołączam do grona jeżdzącego na Shadow-kach...VT 500 to moje pierwsze moto, jakby ktoś pytał, to super na początek.pzdr :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam!no to gratuluje zakupu!i na początek proponuje odrazu zlocik shadowek :buttrock: może jesteś chętny?pochwalisz się sprzętem, ocenimy go, wypijemy jego zdrowie :crossy: zlocik jest teraz od tego piątku do niedzielijak będziesz chętny to doczytasz wszystko co gdzie kiedy i jak albo dopytasz :icon_rolleyes: Pzdr. i mam nadzieje dozobaczenia na tym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 UWAGA! UWAGA! Z OSTATNIEJ CHWILI! PRZENOSIMY LOKALIZACJĘ SHADOWISKA z Powidza o niewiele kilometrów dalej. Szczegóły wkrótce na stronie http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.p...dd4a35a4c01#545Pozdr Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 UWAGA! UWAGA! Z OSTATNIEJ CHWILI! PRZENOSIMY LOKALIZACJĘ SHADOWISKA z Powidza o niewiele kilometrów dalej. Szczegóły wkrótce na stronie http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.p...dd4a35a4c01#545Pozdr Globi Ale zamieszanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 WitamShadowisko odbędzie się w Przyjezierzu.Szczegóły na stronie:http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.p...r=asc&start=135Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Mam ja tzn Hondę czyli VTX,Przejechałem od wczorajszych godzin popołudniowych 1200 km i rewelka same plusy :icon_mrgreen: :) Chyba moge sie pojawić jakby co w Przjezierzu? Edytowane 27 Czerwca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mam ja tzn Hondę czyli VTX,Przejechałem od wczorajszych godzin popołudniowych 1200 km i rewelka same plusy :icon_razz: :) Chyba moge sie pojawić jakby co w Przjezierzu?pewnie że przyjeżdzajpochwalisz się tym nowym sprzęcikiem i może sprawdzimy jak nim się wjeżdża do domków :icon_mrgreen: dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 :) :buttrock: no przy tym sprzecie to juz solidny podjazd musi byc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja ,ja też bym chciał........ moge ? Prezesie Shadok , czy ja jako były posiadacz Shadowy i jako uczestnik pierszego zgrupowania mógłbym przybyć moją też Hondą i też v-ką. No chyba , że wzbudze w Was obrzydzenie tymi plastikami (chociaż shadow też miał ,tyle że pochromowane :) ) i tymi paskudnymi kuframi z czarnego tworzywa. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej last minute prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja ,ja też bym chciał........ moge ? Prezesie Shadok , czy ja jako były posiadacz Shadowy i jako uczestnik pierszego zgrupowania mógłbym przybyć moją też Hondą i też v-ką. No chyba , że wzbudze w Was obrzydzenie tymi plastikami (chociaż shadow też miał ,tyle że pochromowane :icon_question: ) i tymi paskudnymi kuframi z czarnego tworzywa. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej last minute prośby.Bartek a osprzęt przygotowany.Czy rano po przebudzeniu będa parówki na gorąco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Janek dla Ciebie wszystko samolot i lotnisko. Tylko znając Twoje możliwości to musze jakiś wiekszy kociołek zabrać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi