Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, serca nie włożyłem w ten motocykl ponieważ sprowadziłem go w takim stanie, ale za to jestem skłonny oddać go za 10.000zł. Pewnie gdybym ja go przerabiał i nim jeździł to za 15.000zl bym nie oddał :)

Kto przygarnie??

:D

Powiem tyle, warto przyjechać i posłuchac i usiąść...:) :P

Zacytuje wam jednego emaila którego otrzymałem:

"egh... szkoda ze nie mam pieniedzy :-( duzo bym dal zeby moc sie choc przejechac, ale przynajmniej bede ja mial na tapecie :-) pozdrawiam"

;)

Jakby ktos nie wiedzial o co chodzi to podaje linka:

http://www.allegro.pl/item191873654_jedyna...obacz_foto.html

Chłopie... Jak by ci tu powiedzieć... My tu wszyscy już mamy Shadowy, więc pewnie nikt nie kupi... :) . Rozsądniej byłoby w temacie od Virażek... He he... To oczywiście żart taki...

A motor fajny, cena chyba rozsądna więc pewnie znajdzie nabywcę, czego ci życzę.

Mam do was pytanie. Przygotowalam juz motocykl do sezonu, czyli wymiana oleju gdzie trzeba, swiece, itp...i ciagle mi strzela jeden tłumik? Przypuszczacie moze co jest tego przyczyna? Jak go odpalam to spoko, ale w moemncie gdy juz jest nagrzany strzela przy zejsciu z obrotow i to jeden tlumik tylko, lewy. No dobra, dzisiaj nawet mi strzelal jak stalam, tak sobie prychal. Co moze byc przyczyna tego? Regulacja pomoglaby?

Edytowane przez Beti

Mam do was pytanie. Przygotowalam juz motocykl do sezonu, czyli wymiana oleju gdzie trzeba, swiece, itp...i ciagle mi strzela jeden tłumik? Przypuszczacie moze co jest tego przyczyna? Jak go odpalam to spoko, ale w moemncie gdy juz jest nagrzany strzela przy zejsciu z obrotow i to jeden tlumik tylko, lewy. No dobra, dzisiaj nawet mi strzelal jak stalam, tak sobie prychal. Co moze byc przyczyna tego? Regulacja pomoglaby?

Witam!

a robiłaś synchronizacje gaźników i ustalanie mieszanki?

to może byc przyczną ale niech się wypowiedzą lepiej koledzy bardziej doświadczeni :buttrock:

Pozdrawiam

ja miałem fajny przypadek w piatek, przyjechal "specjalista" kupowac moja shadowke, do tej pory jezdi na Jinlumie czy jakims takim innym dziwnym sprzecie i stwierdzil ze moto mi sie jąka :) pojechalismy do serwisu i mechanik mu mowi, ze to normalne bo to motocykl gaznikowy i one tak pracuja, a "specjalista" do mnie ze mnie oklamuja w tym serwisie :D

To ja się oficjalnie pozegnam, od soboty Shadowka jezdzi w Nowym Sączu :D

Cholera, szkoda... ale gratuluję! Ja w takim razie szukam dalej (choć pomimo wielości ofert na rynku, ciężko znaleźć dobre moto z pewnego źródła...)

Cholera, szkoda... ale gratuluję! Ja w takim razie szukam dalej (choć pomimo wielości ofert na rynku, ciężko znaleźć dobre moto z pewnego źródła...)

Witam kolego.kilka dni temu zamieniłem w Kutnie swoją shadówke na Royal stara.Jest ona teraz na alegro Spiryt 1100 rok 2000 całkowicie ubrana.Jesli czegoś szukasz to polecam ją.

Wzorem Vulcanowców stwórzmy organizacje,stowarzyszenie,partie posiadaczy VT.

Wszystkich modeli!

Może dostaniemy się do sejmu!?

Rewińskiemu Z Partii Przyjacół Piwa kiedyś się udało!!!!!!

:) :) :crossy: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

PZDR

:)

pozdrowienia z canady od posiadacza vt1100

wybieram sie na wakacje do polski w tym tygodniu wysylam motocykl

jeszcze nie wiem jak ten czat dziala,moze mi ktos wyjasni

Witam kolego.kilka dni temu zamieniłem w Kutnie swoją shadówke na Royal stara.Jest ona teraz na alegro Spiryt 1100 rok 2000 całkowicie ubrana.Jesli czegoś szukasz to polecam ją.

Dzięki za info! A czym różni się Spiryt od zwykłej Shadow (jeśli takie różnice istnieją, bo nie orientuję się...)??

Dzięki za info! A czym różni się Spiryt od zwykłej Shadow (jeśli takie różnice istnieją, bo nie orientuję się...)??

Nie wiem jak jest z silnikiem, ale napewno różnią się troche wyglądem, Spirit ma grubszą oponę z przodu, inny bak i pare innych rzeczy, nie wiem jak ze szczegółami, bo nie widziałem nigdy 'Spirita' live. Najlepiej poszukaj w necie i sam zobacz. Jest VT Shadow VLX, Spirit, ACE jest 500, 600, 750, 1100 ccm i Bóg wie co jeszcze.

Z tego co widze, to Spirit jest chyba na kardana, vlx jest na łańcuch.