Adam Paweł Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Dobra robota mur.doc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Fajny artykuł!!! dziex za tłumaczenie choć dałem sobie radę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Arkuł ciekawy i nie odkrywczy (moim zdaniem). Do sprawnego poruszania się po mieście, bo test dotyczył jazdy miejskiej wystarczy rzeczywiście GS 500. Powiem więcej, do dynamicznej jazdy po mieście i radzenia sobie z omijaniem i wyprzedzaniem samochodów wystarczy dobrze oddane 30KM. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Arkuł ciekawy i nie odkrywczy (moim zdaniem). Do sprawnego poruszania się po mieście, bo test dotyczył jazdy miejskiej wystarczy rzeczywiście GS 500. Powiem więcej, do dynamicznej jazdy po mieście i radzenia sobie z omijaniem i wyprzedzaniem samochodów wystarczy dobrze oddane 30KM.Mamy kolege, ktory sukcesywnie udowadnia ,ze do miasta wystarczy 21 KM(nominalne :cool:) produkowane przez ETZ 251. Po miescie nikt nie ma z nim szans ,no chyba ze trafi sie drugi taki oszolom jak on :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) czyzby to ten koles na tak pieknie obudowanej EtZ 251 ( ma taka fajna przednia szybke z (chyba) plastiku ) ?? ktorego czasami nawet w zimie widywalem jak smigał ?? Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja o angielskim dowiedziałem się dopiero w liceum D.gif (jestem teraz w 2 klasie) k... to do jakich wy szkol chodziliscie :wink: ja sie anglika uczylem ogladajac "Muzzy in gondoland" nie wiem jak to sie pisze dokladnie ale wtajemniczeni wiedza o co chodzi :banghead: , tez ktos przy tym zaczynal? :banghead:a co do tematu to wogole bez kitu to troche jest bo ZZR 1400 to moto na pewno nie do miasta :cool: :crossy: :clap: a dodatkowo nie chodzi tez zeby wyciskac non stop cale soki z silnika i leciec przy max obr. tylko tam moc jest przydatna na ta dana chwilke-kilka sek. i mysle ze do miasta to 70 konikow to luzik i najlepiej V2 np. SV :lalag:moim zdaniem najlepsze miejskie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Powiem więcej, do dynamicznej jazdy po mieście i radzenia sobie z omijaniem i wyprzedzaniem samochodów wystarczy dobrze oddane 30KM. Taaa... To dlaczego nie kupiłeś sobie GS'ka tylko TRX 850... :cool: ? A wczesniej miałeś 100 konna FZ'tę... ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 muzzy :banghead: zjadacz parkometrów, hehe. przydałby się ktoś taki pod moją kamienicą, bo już dostałem 4 mandaty w tym tygodniu za stanie w tym samym miejscu!ciężkie jest życie właściciela puszki w mieście :P żeby nie był offtop... bardzo ciekawy ten artykuł angielski!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzieki MUR DOC !!! Artykul arcy ciekawy. Powinien byc wykuty na blaszke przez kazdego probujacego zdac na kat.A. Moze mniej by jezdzilo po polskich drogach uzywanych 1000 po 10 dzwonach na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi