Gość KrzyChules Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie młodszy a starszy : dałem mu się przejechac motorynka (piekne czasy :icon_mrgreen: )on zamiast na hamulec to na gaz i motorynka w krzakach i do rowu motorynce nic się nie stało (zadnej ryski :icon_mrgreen: ) a brat był troche brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tak sobie czytam te odpowiedzi i sie ciesze,ze nie mam brata czy to mlodszego czy starszego co moglby mi moto zepsuc :icon_mrgreen: tez wydaje mi sie,ze glupota ze strony rodzicow jest kazac dac sie przejechac bratu jezeli on ma o tym pojecie takie jak rolnik o motocrossie ;] pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja dałem się raz kumplowi przejechać i wjechał simem do płota..... Skutki: pokrzywiony błotnik i złamana rączka sprzęgła.... Musiałem wracać do domu na 2-ce, bo nie chciałem uszkodzić skrzynii :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tomason. nie można tego nigdzie kupić i bede musiał kombinować, bo w tym sklepie tego nie ma. :/ ale spróbuje coś dopasowac z sima.... :/ Pozdro! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 kolanko z sima nie podejdzie predzej z koszmarka tylko bedziesz musial do niego przyspawac mocowanie do cylindra a przy tlumiku zrobic wieksza rurke by wchodzilo do tlumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kolano z komara go zdławi. :/ wiec odpada. :/ a z tego co wiem, to po przespawaniu tego mocowania, kolanko z sima, ale tego normalnego pasuje, i niby nawet dodaje mu troche mocy na wyższych obrotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Markos16, a agmot :?: Przeciez tu są kolanka:http://agmot.strefa.pl/sklep.php?s=kolanko+wydechu&k=63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 złożyłem zamówienie, zadzwoniłem, żeby potwierdzic, a koles mi powiedział, że nie mają... :/ http://forum.motocykle.slask.pl/lofiversio....php/t4098.html ciekawostka z forum sląskich motocyklistów, gościu miał niezłego pecha(mam na mysli post ten całkiem u góry).. :icon_mrgreen: ku przestrodze młodszym bratom.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No mnie nie rozbil jeszcze bo nie jezdzil jeszcze na szczescie, chosc powiedzial ze ma ochote sie "gaznąć" :icon_mrgreen: No mam nadzieje ze mi nie rozwali go bo jak pamietam ze po dluzszej przerwie nie jezdzenia na rowerze to jezdzil jak pokraka a jak sie glebnal to go wsciekly na rekach przyniosl zamiast przyjechac :flesje: :crossy: No moto to mi raczej nie przyniesie chyba ze wczesciach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 same kłopoty z tym rodzeństwem :wink: ...znam to z własnego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 WitamMój brachol nic jeszcze mi nie zniszczył ale jak dałem przejechać się kumplowi na moim romanie(romet)to kask spadł mu na głowe i przyj.... w sklep rozwalił mi lampe przednią i trochę się poturbowałPozdrawiam MUMA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 http://www.skutery.net/artykuly.asp?id=112 HEHE dobre. :wink: czytaliście to już kiedyś???? A co do rodzenstwa. szkoda, że sie ich nie wybiera. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 nie mam mlodszego brata tylko starszego ale daje sobie rady na mojej sedzie :biggrin: ale kumpla brat rozje.....bal kumplowi yamahe tzr z 2003 r nie wyrobil heh:P ale naszczescie tylko przetar sobie reke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja kupując DT zostawiłem Simsona samego, to siostra robi karte motorowerową i śmigamy razem :biggrin: Już umie, tylko papierka potrzebuje :icon_mrgreen: Podobnie jak ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A ja kupując DT zostawiłem Simsona samego, to siostra robi karte motorowerową i śmigamy razem :( Już umie, tylko papierka potrzebuje :buttrock: Podobnie jak ja :flesje: Ja bym siostrze to już w ogóle moto nie zostawił. nie dość, że ona mnie wkurza, to jeszcze miałbym sie przyczynić do jej przedwczesnej smierci?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi