Skocz do zawartości

Młodszy brat i moto

markos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrzyChules

nie młodszy a starszy : dałem mu się przejechac motorynka (piekne czasy :icon_mrgreen: )on zamiast na hamulec to na gaz i motorynka w krzakach i do rowu

motorynce nic się nie stało (zadnej ryski :icon_mrgreen: ) a brat był troche brudny

tak sobie czytam te odpowiedzi i sie ciesze,ze nie mam brata czy to mlodszego czy starszego co moglby mi moto zepsuc :icon_mrgreen: tez wydaje mi sie,ze glupota ze strony rodzicow jest kazac dac sie przejechac bratu jezeli on ma o tym pojecie takie jak rolnik o motocrossie ;]

pozdro

złożyłem zamówienie, zadzwoniłem, żeby potwierdzic, a koles mi powiedział, że nie mają... :/

http://forum.motocykle.slask.pl/lofiversio....php/t4098.html

ciekawostka z forum sląskich motocyklistów, gościu miał niezłego pecha(mam na mysli post ten całkiem u góry).. :icon_mrgreen: ku przestrodze młodszym bratom.. hehe

No mnie nie rozbil jeszcze bo nie jezdzil jeszcze na szczescie, chosc powiedzial ze ma ochote sie "gaznąć" :icon_mrgreen: No mam nadzieje ze mi nie rozwali go bo jak pamietam ze po dluzszej przerwie nie jezdzenia na rowerze to jezdzil jak pokraka a jak sie glebnal to go wsciekly na rekach przyniosl zamiast przyjechac :flesje: :crossy: No moto to mi raczej nie przyniesie chyba ze wczesciach :wink:

Witam

Mój brachol nic jeszcze mi nie zniszczył ale jak dałem przejechać się kumplowi na moim romanie(romet)

to kask spadł mu na głowe i przyj.... w sklep

rozwalił mi lampe przednią i trochę się poturbował

Pozdrawiam MUMA :wink:

A ja kupując DT zostawiłem Simsona samego, to siostra robi karte motorowerową i śmigamy razem :( Już umie, tylko papierka potrzebuje :buttrock: Podobnie jak ja :flesje:

Ja bym siostrze to już w ogóle moto nie zostawił. nie dość, że ona mnie wkurza, to jeszcze miałbym sie przyczynić do jej przedwczesnej smierci?? :evil: