laboko Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 http://allegro.pl/item98000153_motocyklowy..._przecena_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A co mamy sadzic? Termometr jak termometr, cena tez normalna. Przydatnosc tego gadzetu zalezy przede wszystkim od tego w jakim miejscu masz usytuowany wlew oleju. Np. w moim GSXFie korek wlewu jest osloniety plastikowa klapka. Gdybym za kazdym razem mial szukac klucza imbusowego, wykrecac srube, zdejmowac plastik i dopiero sprawdzac jaka jest temperatura oleju - to pewnie po 2-3 razach stracilbym ochote na tego typu zabawe. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mam podobny wynalazek, tylko że w większej wersji - dodatkowy zegar na półce i czujnik w miejscu korka spustu oleju. Nie wiem tylko czy dziala, bo poprzedni wlasciciel urwał kabel od czujnika i całość odlączyl. Jak uporam się z wazniejszymi problemami to zajme się tym bajerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Poszukaj na szwabskim ebayu, mozna dorwac taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 rzecz fajna, ale bardziej bajer.miałem podobny w intruzie 1400, ale przetwał tylko 3 zloty. jakiś ch...j na zlocie u papy mi za... wykręcił.z tym że cena niezła. za swój dałem o ile dobrze pamiętam 3stówy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Rzecz przydatna ale zdecydowanie niepraktyczna. Duzo wygodniejsze sa termometry które maja czujnik w oleju a wskaźnik np. na kierownicy czy obok zegarów. Gapienie sie między nogi, na dodatek swoje :0 w czasie jazdy nie nalezy chyba do bezpiecznych czynności :icon_mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Rzecz przydatna ale zdecydowanie niepraktyczna. Duzo wygodniejsze sa termometry które maja czujnik w oleju a wskaźnik np. na kierownicy czy obok zegarów. Gapienie sie między nogi, na dodatek swoje :0 w czasie jazdy nie nalezy chyba do bezpiecznych czynności :wink: Chyba że masz yamahe XT 600 u której wlew oleju znajduje się zaraz pod kierownicą do zbiornika oleju w ramie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak sobie kombinuje, że motorki są tak zaprojektowane, że nie ma sensu się w to bawić. Przypuszczam, że gdyby była konieczność kontrolowania tego parametru motorki fabrycznie by były wyposażane w ten wskaźnik. Wydaje mi się, że można go traktowac jedynie kategoriami gadżetu... :icon_mrgreen: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez _siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi