CAM3K Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 55- 60 km/h i 3l na 100km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Póki co 45 - 50 km/h bo silnik jeszcze na dotarciu =PPo zdjęciu blokady się zobaczy na co go naprawdę stać ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja sobie Simsonem SR 50 na dłuższe traski jeźdże ok. 40 - 50 km/h :( I podziwiam krajobrazy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 JA moją motorynka (3 biegowa ) leciałem v-max 55 przy skuterze :) a taka ekonomiczna jazda to było jakies 40-45 i spalała ok 2 l :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) chyba z górki 55 :buttrock:... dryną?? Edytowane 22 Maja 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 chyba z górki 55 :buttrock:... dryną??WitamNiewiem o co ci chodzi przecie to trzy biegowa motorynka (ona może się tyle rozpędzić jeśli jest zadbana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 może i może ale żadko to się zdarza...więc jestem pod wrażeniem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 może i może ale żadko to się zdarza...więc jestem pod wrażeniem :buttrock:no wiesz mam kumpla na simsonie który ma tuning tylko wydechu i jechał nim 85km/h (liczone skuterkiem)i jemu też nikt nieuwierzy :crossy: a jak już uwieżą to są pod wrażeniemPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 hmmm. Tak wogole piszesz "liczone skuterkiem", a czy "skuterkowy" licznik tez sie nie moze mylić??Nie watpie ze tyle wyciaga, ale jesli chodzi o licznik to i w skuterku i romecie moze przekłamywać...Pozdro kratijuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no wiesz mam kumpla na simsonie który ma tuning tylko wydechu i jechał nim 85km/h (liczone skuterkiem)i jemu też nikt nieuwierzy :buttrock: a jak już uwieżą to są pod wrażeniemPozdrawiam MUMA sugeruj się licznikiem w skuterze....... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 sugeruj się licznikiem w skuterze....... :banghead:Coprawda to prawda ale przecież inaczej bym niesprawdził chyba że w simku by miał załorzony licznik rowerowy :crossy: (ja tak mam w romanie bo mi ślimak niedziałał...niebył oprzykręcony)wedłóg mnie te rowerowe liczniki są owiele lepsze niż te przy komarach,skuterach :buttrock: Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 wedłóg mnie te rowerowe liczniki są owiele lepsze niż te przy komarach,skuterach Z tym to też różnie bywa...najlepiej samochodem mierzyćpozdro Kratijuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 SigmaSport są w miare dokładne. a skuterowe w chinczykach. masakra, jade z kumplem, ja mam u siebie 60 na liczniku, a on w skuterze juz dawno ponad 70. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Licznik rowerowy jest chyba najdokładniejszym licznikiem jaki można sobie sprawić w motorowerze (pomijam GPS z racji ceny). Ktoś się wyżej śmiał z trzybiegowej motorynki... Mam ten silnik w Romecie 50-T-1 i mocy mu nie brakuje. Leci to do 55 km/h, zmieniony był gaźnik, podpiłowana głowica i tłok o 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) ja sie śmiałem ale to raczej z niedowierzania teraz już wierze :icon_razz: Edytowane 25 Maja 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi