Kociolasty Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiec zakupiłem wczoraj zrobiłem pierwsze 100 km i powiem że jestem mile zaskoczony. Zrywny zwinny ale i dużo błędów potrafi wybaczyć. Lecz dziś doskwiera biodro. Wczoraj po jeździe przy schodzeniu z motoru złapali i trzyma do tej pory. Mam nadzieje że z kolejnymi km ciało się przyzwyczai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja w pierwszy dzien 150 przejechalem, piekny dzionek byl :) a w pierwszy tydzien tysiac mil walnalem. Tez mnie biodro jedno chyba bolalo ale przeszlo , plecy czasem bola jak ponad 2godziny jezdze po miescie , za to na trasie mozna dluzej wytrzymac i pozycje sobie rozne przybierac. Czasem nawet trzeba sie schylic bo szybka wysoka nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kilka dni temu dane mi było ciągnąć się za jedną panną na 6F. Cholera wyobraźcie sobie klimat - zachód słońca, zajebiste kręte drogi i ta jej pupcia w jednoczęściowym kombinezonie.... :D :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No piekny ten zachod slonca byc musial :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Kurka pierwszy raz w życiu serio żałuję, że nie miałem kamerki na kasku.... :D :wub: Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Major87 Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murantos Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Witam wszystkich. To moje pierwsze wystąpienie na forum i mam do Was pytanie dotyczące nowego zakupu, na motor zamierzam wrócić po dość długiej przerwie. Kiedyś dużo jeździłem MZ ETZ 251, mniej CZ 350, a później trochę Yamahą 550 ale już nie pamiętam modelu, gdyż pożyczałem od kolegi. Obecnie planuję powrót na motor i bardzo spodobał mi się ER 6N. Czytałem o nim różne opinie, testy itp. i bardzo się nakręciłem ale poczytałem również o Kawasaki Versys 650 i też wydaje się, że jest ok. Co byście polecili z własnego doświadczenia? ER czy Versysa? Versys wydaje się być lepszy dla wyższych osób (ja mam 182 cm to chyba na jeden i drugi jest ok) no i oczywiście jest na nim nieco inna pozycja do jazdy. Podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siema. Ja mam 182 wzrostu i jest ok na styk. Na miasto gitara, w trasę też daje radę. Latam swoją drugi sezon i złego słowa nie powiem. Prowadzi się jak rower. Jeśli masz okazję dosiadz jednego i drugiego sprzętu będziesz miał porównanie co do pozycji itp.. Z versys nie miałem doczynienia poza wizualnym więc się nie wypowiem. Zależy jakie przeznaczenie moto planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murantos Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siema. Ja mam 182 wzrostu i jest ok na styk. Na miasto gitara, w trasę też daje radę. Latam swoją drugi sezon i złego słowa nie powiem. Prowadzi się jak rower. Jeśli masz okazję dosiadz jednego i drugiego sprzętu będziesz miał porównanie co do pozycji itp.. Z versys nie miałem doczynienia poza wizualnym więc się nie wypowiem. Zależy jakie przeznaczenie moto planujesz.Siema i dzięki za odpowiedź. Co do samego przeznaczenia moto, no cóż chyba sam się nie mogę jeszcze zdecydować ale bardziej mnie ciągnie do "ER-ki" no i jednak można taniej zakupić jeśli chodzi o te same roczniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Dodam że pisałem o poliftowym :-) Ma trochę inne parametry silnika niż przedliftowy. Planuję przesiadkę i żeby nie brak środków zostawilbym sobie jako drugie moto w miasto np.. Tak się przyzwyczaiłem :-) Małe ale cieszy :-) Edytowane 14 Września 2016 przez Dejv81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Dodam że pisałem o poliftowym :-) Ma trochę inne parametry silnika niż przedliftowy. Planuję przesiadkę i żeby nie brak środków zostawilbym sobie jako drugie moto w miasto np.. Tak się przyzwyczaiłem :-) Małe ale cieszy :-)Do tego dobrze sie prezentuje i jak wydech ladnie mruczy wrrr ;) Edytowane 14 Września 2016 przez Natalia Cattiva Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus77 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 pytanie do posiadaczy - może ktoś probował to już robić.czy jest możliwość podwyższenia kanapy w ER-6? Uchwyty są na gwintach więc teoretycznie chyba dałoby się to zrobić, a brakuje mi dosłownie ok 2 cm, zeby wygodniej dało się zająć pozycję.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W wersji przedliftowej nie wiem... W polifcie co najwyżej siodło akcezoryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus77 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 konkretnie chodzi o pierwszą serię ER6n z lat 2006-09dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis997 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Witam panowie zastanawiam się nad kupnem motoru na a2. Mam 198cm wzrostu i szukam czegoś co będzie w miarę pasowało do mnie rozmiarem. Zastanawiam się nad kawasaki er6n i tu pytanie czy nie będzie ona za mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 14 minut temu, Anubis997 napisał: Witam panowie zastanawiam się nad kupnem motoru na a2. Mam 198cm wzrostu i szukam czegoś co będzie w miarę pasowało do mnie rozmiarem. Zastanawiam się nad kawasaki er6n i tu pytanie czy nie będzie ona za mala NO raczej będzie...popatrz sobie tutaj najpierw https://cycle-ergo.com/ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi