muzyk Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Heh, a ja jak w końcu dotarłam do Free, to już nikogo znajomego nie było A tak chciałam znów zobaczyć Wasze uśmiechnięte mordki . Nic to, napewno nadrobię przy najbliższej okazji.trzwba było iśc do rustera (albo coś w tym stylu) a potem jeszcze gdzieś - tylko nie pamiętam gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 trzwba było iśc do rustera (albo coś w tym stylu) a potem jeszcze gdzieś - tylko nie pamiętam gdzie ;) A skąd ja mam wiedzieć, gdzie Wy się po knajpach włóczycie ;) Śladów po sobie nie zostawiacie... chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 nie pytanie gdzie tylko po jakich ;) - a jak to sie wie to sie znajdzie ;)ma ktos jakas ploze albo anrte pozyczyc??najlepiej razem z wyciagnikiem, to sobie zboku do jawki przymocuje i bede pocinal-jak ci kolesie na lodzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 :D ;) ;) Nie ma już jej - ide topić smutki w butelce w.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 ;) ;) :D Nie ma już jej - ide topić smutki w butelce w.... ;) Spoźnilem sie godzine... ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 no to pochwal sie za ile poszla - no i daj znac jak bedzie nowy nabytek-tzra bedzie opic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 no to pochwal sie za ile poszla - no i daj znac jak bedzie nowy nabytek-tzra bedzie opic Poszła za tyle, ile za nią chciałem ;) Co do opijania, to jeszcze nie mam nic upatrzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam Wszystkich!O forum dowiedzialem sie od kumpla Lukazza. Tez jest z krakowa i bylbym bardzo szczęśliwy jak mogłbym z Wami od czasu do czasu pojezdzic.Ujezdżam Honde FJS 600 SilverWing. Witaj Zenuś ;) Cos z Lukazzzem i Miszczem sie za szybko zwinelismy ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Hej Muzyk! Sprzedałeś Ecię :oNo i co dalej - ZłotoSkrzydlas ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 No i co dalej - ZłotoSkrzydlas ?Niestety, nie ma na to $$$$Ale wszystko w swoim czasie QR&^ %#%#% ^&&**&45$$%$#% %$#&*^ VX - sprzedany - moje upatrzone CUDO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 noooo Muzyk to powodzenia w poszukiwaniach!!!!Mam nadzieje ze znajdziesz swojego skrzydlatego ptaka!!!pozdr. ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 ups to miał być skrzydlaty rumak a nie ptak sorki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Mam nadzieje ze znajdziesz swojego skrzydlatego ptaka!!! ups to miał być skrzydlaty rumak a nie ptak sorkiNo dość istotna różnica ;);):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 :D ;) ;) Nie ma już jej - ide topić smutki w butelce w.... ;) Gratulacje ze tak szybko sprzedałeś. Pamietasz moja obietnice? DOSTAŁEM!!!! Przeciez ja mam przyczepe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 No i co dalej - ZłotoSkrzydlas ?Niestety' date=' nie ma na to $$$$Ale wszystko w swoim czasie QR&^ %#%#% ^&&**&45$$%$#% %$#&*^ VX - sprzedany - moje upatrzone CUDO!!!!!![/quote'] VX powiadasz, hmmm a ja chce sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi