dragon Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Ruff:byłem tam czytałem ale mam wrażenie że oni inaczej postępują niz my!!!(nie ubliżając nikomu)Mianowicie wywnioskowałem że uważają żae kżdy sobie żepke skrobie!A znam was troszke i nie uwierze że wy moglibuyście postępować jak oni ;) ;) ;) poprawcie mnie jeśli sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 patrze za okno...nart jeszcze nie wyciagam, bo pewnie ejszcze odwilz przyjdzie, a jak odwilz przyjdzie, to mzoe jeszcze sie uda pojezdzic-badzmy optymistami-a jak tam smiganie wczoraj wieczorkiem?? - jakby nie patrzey perfekcyjnie dobrany ostatni moment, bo nie padalo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 To może na motobajzelku poszukamy opon z kolcami?? :twisted: Ewentualnie przerobimy ratrak na jednoślada (z jedną gąsienicą) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Wczoraj posmigalismy jak starzy, prawda Groch ?Ale dalismy czadu w ten ostatni wieczor, jazda z lekkąsennością to jest to.....VIrtualReality... Pozdro dla wszystkich ktorzy nie dali rady z nami poszalec ! :mrgreen: Nera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 miszczy!!to ty ty masz super moto!!jawa troche trudniej, ale sprzetem jak twoj...tylko oponki zmienic (a robia takie o niskich indexach temperatorowych) i smigac po kopnym sniegu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Witajcie cyklisci ;)Posiadam 2 plytowy film pt: Ghostrider 3 Goes Crazy In Europe 2004 - jest na co popatrzec!! ;) poniewaz nie posiadam zadnej ilosci wolnych plyt, to jesli ktos jest zainteresowany, niech przyniesie jutro na motobazar (i podpisze sie gdzies). wtedy nagram i oddam przy najblizszej okazji.To o ktorej jutro zbiorka? tylko nie za wczesnie bo pewnie bede mial kaca po dzisiejszych baletach ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Witajcie cyklisci ;)Posiadam 2 plytowy film pt: Ghostrider 3 Goes Crazy In Europe 2004 - jest na co popatrzec!! ;) poniewaz nie posiadam zadnej ilosci wolnych plyt, to jesli ktos jest zainteresowany, niech przyniesie jutro na motobazar (i podpisze sie gdzies). wtedy nagram i oddam przy najblizszej okazji.Witam, jeśli byś jednak znalazł ze dwie płytki, albo mógł sobie zrzucić na dysior a tymi się ze mną wymienić, to byłbym Ci bardzo rad, bo wybieram się jutro na motobazar, a kiedy następny raz w Krakowie będe to ciężko wyczuć. To o ktorej jutro zbiorka? tylko nie za wczesnie bo pewnie bede mial kaca po dzisiejszych baletach ;)Ja pewnie dotrę gdzieś około 12-tej. Będzie tam jeszcze coś o tej porze ? Bo mam nadzieję, że Wy jeszcze będziecie. Będe Was szukał przy stoisku 12. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 tez sie zjawie... mysle ze kolo 11.00 12.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja również wpadne ok.11.00 z dragonem na 12 stoisku. Posiadam 2 plytowy film pt: Ghostrider 3 Goes Crazy In Europe 2004 - jest na co popatrzec!! oglądałem ten filmek jest ;) ,radze tego nie próbować,chociaż zabawa z niebieskimi- można w życie wprowadzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 My też pokażemy się około 11-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja, Miszczu i Legut stawimy sie koło 10:30 - 11 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 hejsorry ze nie dotarlem na bajzel - zaniemogłem ;)Fugazi - nagram ci ten film i jakos dostarcze (choc nie chcialbym wysylac poczta).moge ew rzucic na jakis serwer, ale to 2x700MB a tyle miejsca nie mam. ty masz jakis serw, a ile masz tam miejsca? wtedy reszta mogla by tez sciagnac.ale biało ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Elo eloJa również nie dotarłem, ale takie wczesne pory jak 11 czy 12 to nie dla mnie...Szczególnie w niedziele ;)Ale zaglądnąłem na chwilę do free i paru niedobitków tam spotkałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Było ok spędzilismy fjny dzinek z Matkiem w Krakowie :D ;) ;) dzieki wszystkim za fajne spędzenie niedzielki!!!!podziękowania śle dla pavków ;) P.S.moja sugestia dla Pavków::: NAKLEJCIE JESZCZE RAZ KARTECZKE NA DOMOFON! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam Wszystkich!O forum dowiedzialem sie od kumpla Lukazza. Tez jest z krakowa i bylbym bardzo szczęśliwy jak mogłbym z Wami od czasu do czasu pojezdzic.Ujezdżam Honde FJS 600 SilverWing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi