Jenes Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Wedle życzenia :) Yamaha Fj1200 '86Kawa Gpz 550 '87Honda Gl 500 '84 (albo Cx500 to samo) Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 To ja się powtórzę - Poproszę Kawa ZZR 600 rocznik 98 - raz, wstrząśnięty nie mieszany :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek1 Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Ja mam do FJ1200 serwisówke po niemiecku, ale jeszcze nie zeskanowana, jak zrzuce na dysk to dam znać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek1 Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Jenes jak ci sie śmiga FJotą, dla mnie trochge za ciężka, jeszcze nie moge sie przyzwyczaić, jak jeżdziłem VF750 to przy tym to był motorower, nie mówiąc już o DRze, którym świruje na maxa, chyba odreagowuje jazde FJotą gdzie zakręty zwłaszcza na nierównym asfalcie to katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek1 Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Mam jeszcze jedno pytanie, czy chociaż jeden pdf otworzył sie wam w Acrobacie, bo u mnie żaden nie działa:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Jenes jak ci sie śmiga FJotą, dla mnie trochge za ciężka, jeszcze nie moge sie przyzwyczaić, jak jeżdziłem VF750 to przy tym to był motorower, nie mówiąc już o DRze, którym świruje na maxa, chyba odreagowuje jazde FJotą gdzie zakręty zwłaszcza na nierównym asfalcie to katorga. Troche się już przyzwyczaiłem, zrobiłem 2000 km w pare ostatnich tygodni, fakt jest przyciężka ale czuć to najbardziej jak się stoi, potem jest całkiem poręczna, jakoś nie narzekam a zakrętów u mnie całe mnóstwo :) . Stwierdziłem tylko że troche nerwowo zachowuje się przód przy ostrym zakręcie pokonywanym z małą pędkością jak są jakieś nierówności, może pasuje sprawdzić ile oleum jest w lagach, znajomy nigdy nie miał czegoś podobnego :roll:(a może mam przywidy) . Ale narazie jestem zadowolony a wątpie czy ostre zakręty można na czymkolwiek szybko pokonywać jeżeli droga krzywa ja diabli.Ps. trochę jednak uważam na zakrętach 8) , aż tak pewnie to się nie czuje, za mało nim przejechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 6 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Cze ludzie Wiem ze blądyn ze mnie, przynajmniej tak mówi moja dziewczyna :) Ale jeden napisał że chce zzr 600 '98 a drugi zx 6r '98 a to przecież to samo :wink: spox do obu czyli do jednego jest i bedzie na str jurto aaaa i do gpz 550 ale z roku '84/85 bo w '87 to już chyba nie robili i albo mnie albo ciebie producent w bambuko zrobił :wink: to co bedzie to jak zwykle rysuneczki Parts w liczbie ponad 60 na sztuke innych rzeczy na siecie nie ma a co do pobierania to te zakichane pdf-y najlepiej przwym i zapisz jako - podaćlokalizacje i jak sie sciagnie to otwierac powinno dzialac. u mnie z acrobatem 5.0 dziala Pozdroofka PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 kochani :wink: Piszcie roczniki i co tam sie jeszcze da żeby nazwa była pełna np. mój Honda VF 1000 F2 '87 czy coś bo zanim znajde o co chodzi to pół godziny mi mija Pozdroffka brymm brymm :) Witaj ponownie! Wiec chodzi mi o Honde CBR600 F '87 (jest to model F1 PC19) Z gory dziekuje i pozdrawiam KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 panowie amoze macie do yamahy dt serwisowke????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Piszcie roczniki i co tam sie jeszcze da żeby nazwa była pełna /quote] Ok. YAMAHA XT600E 1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Black Jack!!!! ZZR 600 a ZX 6 R to nie to samo!!! :o :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 7 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Sorki że wam tyłki zawracam ale potrzebuje szybe do w/w mojego sprzęta czyli do VF-1000F2 Wiem moge sobie kupić nową za 300 zł ale wiem że są magicy co robią takie same po 150 Pozdroofka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 7 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 dwa linki dodano :) www.jacus.pq.pl kumpel obiecał mi ftp to bedzie łatwiej ide zmieniac sprzęgło PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 U mnie wszystki smiga tak jak trzeba mam Acrobatreadera 5.0 , ale najpierw sciagam na dysk danego PDF-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Black Jack, mam problem ze ściągnięciem pliku do GPZ 550, wali komunikatem że strona nie istnieje, może coś się gdzieś zapodziało 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi