Black Jack Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 jakby co to jest tam serwisowka do GSX 400 z lat osiemdziesiatych ubieglego stulecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 http://www.motorbikes.be/en/to i ja się podzielę - powyższą stronkę dostalem od jakiegoś użytkownika tego forum, gdy poszukiwałem manuala domojej BEJBE 8-D,puszczem ją w świat by inni też sławili imię osoby która mi ją podesłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://www.motorbikes.be/en/to i ja się podzielę - powyższą stronkę dostalem od jakiegoś użytkownika tego forum' date=' gdy poszukiwałem manuala domojej BEJBE 8-D,puszczem ją w świat by inni też sławili imię osoby która mi ją podesłała[/quote']Przeszukałem całą stronę ale serwisówek to ja tam nie widze, jak juz to dane fabryczne są do większości modeli.Poszperałem troche w poszukiwaniu serwisóki do mojej gsx-r ale niestety bez większych rezultatów, za to znalazłem 2 strony z których kto inny może skorzysta:http://www.getronics.hu/csulok/motoros/manuals.htmhttp://www.vjmw.org/gsxr/tools.htm Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam potrzebuje serwisowke do XL600R PD03 Jak narazie nigdzie nie moge znaleźć. Może ktoś wie gdzie tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 2 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Moi kochani wiec... Jest ładny manualik do CBR-ki z 600 i 1000 wersja z lat 87-89 czy cos Najlepiej wyglada po wydrukowaniu :) Czy cos... Pozdrowienia ps. jak bede mial czas to wrzuce to co zawsze czyli dane techniczno serwisowe motocykli PAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 i gzie jest ten manualik??ty masz???bo ja jestem bardzo potrzebowskipzdr.robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak to gdzie na stronie www.jacus.kastelik.pl Dla niepoznaki dałem go do katalogu honda, a zeby sie nikt nie kapnal ze to do cbr-ki to dalem do katalogu cbr... Wiecie pod latania najciemniej :) ślepy czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Hejka!Poszukuję wszelkich materiałów o Kawie GPZ 500s z 1995r. Jeżeli masz coś to byłbym dżwięczny. Pisałeś też coś o manualu do bandita600 jakbyś go jeszcze raz na stronce umieścił to byłoby za*ebiście ;) (suzi gsf 600 s roczniki 2000 w górę)Z góry dzięki. JaBol. :) :) :) Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz barczuk Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 hello jak juz jestem to potrzebuje serwisowke do yamaha xs 400 ohc typ 2a2.podajcie stronke gdzie to znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lu753 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 DO BLACK JACKa Czy znalazł byś Książkę serwisową do Suzuki LS650 Savage 96r Z GÓRRY DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lu753 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 DO Mariusza Barczuka Jeżeli chcesz mogę ci podać emaila do gościa który ma ksero niemieckiej serwisówki do XS400.Ale sprawa wygląda tak że on za za nią chce 50zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Hejka!...jestem w potrzebie i mam wielka prosbe, jesli wiecie gdzie moge zdobyc lub skad sciagnac instrukcje do Kawasaki ER-5 to poratujcie mnie prosze... :-) z gory dziekuje!!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Siemka!! Mogł byś poszukać serwisówki do kawy gpz 600r `87 (ZX600A) ?? właśnie robie uszczelke pod głowicą i bardzo by mi sie przydała serwisówka albo chociaż jakies schemaciki...bede b.b.b.b wdzieczny za link do jakiejs stronki czy cus takiego :crossy: Z góry wielkie dzięki POZDRO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel IceMoto Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 A znalazł byś moze GSX-R 1100 (z przedziału 1987 - 93? modele w tym przedziale rocznikowym są 3 ale to bez różnicy który, najlepiej jakby mieścił się w tym przedziale) Byłbym mega wdzięczny i stawiam słup piwa! :crossy: ( 5 litrów złocistego napoju motocyklowego :crossy: ) PS Albo chociaż ZXR 750 H2 - 1991?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FaziBeeR Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jakby ktoś miał do CB SevenFifty '94 to byłbym bardzo dźwięczny Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi