slo_mo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 CZy to ta DT z allegro ?? Dokładnie ta sama :) Moto przyjechało do mnie z Gdańska i jak na razie nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń natury technicznej.Co do mocy to mam jakiś świstek germański na którym widnieje owe 35PS....oby do 15 kwietnia kiedy to karta pojazdu pójdzie w dół :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratuluje ! , ale osobisice uwazam ze 35 ps jak na dt 125 to troche za duzo..Miłej i bezawaryjnej jazdy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje. :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dzisiaj nie mogłem się jednak powstrzymać, wystawiłem moto i "na lewo" bez papierków delikatnie przetestowałem. Muszę powiedzieć, że z motorami miałem rozwód jakieś kilka lat temu (WSK i MZ150) i pierwsze wrażenia to:- organoleptycznie stwierdzam że to DUŻA maszyna,- ma nowe klocki, łańcuch i tylną zębatkę, sprężynę (amorki też wyglądają lux) - przegląd TUV robiony w listopadzie 2005,- waży ~120kg i to czuć (albo ja muszę przypakować :) ),- za*eb****e narowista!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja też kupiłem DT125 ale jeszcze nie testowalem (moto czeka na rejestracje i ubezpieczenie w salonie). Jak sie przymierzałem to równiez pierwsze co dostrzegłem to to że jest zajebiście duża i cięzka... W przyszlym tygodniu sprawdze co z tą "narowistością" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dzisiaj nie mogłem się jednak powstrzymać, wystawiłem moto i "na lewo" bez papierków delikatnie przetestowałem. Muszę powiedzieć, że z motorami miałem rozwód jakieś kilka lat temu (WSK i MZ150) i pierwsze wrażenia to:- organoleptycznie stwierdzam że to DUŻA maszyna,- ma nowe klocki, łańcuch i tylną zębatkę, sprężynę (amorki też wyglądają lux) - przegląd TUV robiony w listopadzie 2005,- waży ~120kg i to czuć (albo ja muszę przypakować :) ),- za*eb****e narowista!!Jak najszybciej zrob fotki i wrzuc na 4um.Troche niedobrze ze masz zmienioną tylko jedna zebatke bo przez to szybciej bedzie sie ona zuzywac.Moze byc tez tak ze zebatki zdawczej nie widzisz takze nie wiesz czy jest wymieniona a łancuch jest tak brudny ze wyglada jak 20 letni :banghead: JESZCZE RAZ GRATULACJE :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Zgodnie z obietnicą wstawiam linki do fotek: bikespics_1 bokespics_2 bikespics_3 bikespics_4 bikespics_5 Naklejki są już historią :) BTW:Jak wstawić fotkę żeby pokazywała się w poście? EDIT:Sorry za 2005 - my fold :banghead: :( Co do mocy to tak jak pisałem mam papierki potwierdzające 35KM - ile ma naprawdę to chyba faktycznie sprawa dyskusyjna... Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez slo_mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Zgodnie z obietnicą wstawiam linki do fotek: bikespics_1 bokespics_2 bikespics_3 bikespics_4 bikespics_5 Naklejki są już historią :) BTW:Jak wstawić fotkę żeby pokazywała się w poście?1 - dlaczego wpisales rocznik 2005 - uwielbiam to, szukasz motoru z 2005 roku a tu taka dt ci wyskakuje2 - nie wstawiamy teraz na forum zdjec tylko linki !! Cos mi sie nie chce wierzyc zeby ta dt z tą końcówką miała nawet 30 KM Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kto czyta WSZYSTKO O DT?? kazdy kto jeździ dt moim zdaniem:] bezawaryjnej jazdy. dla mnie może miec i 350 koni na papierze, a nawet jak ma to 35 to możesz mieć problem, bo masz słabą zawieche eL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie znam się aż tak bardzo, ale moim zdaniem ten DT ma seryjny wydech i cylinder, więc raczej ma troszkę mniej niż 25 KM, oczywiście mogę sie mylić :) Co ni ezmienia faktu że gratuluje nowej fury i życzę super udanej jazdy. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kristi_rx125 masz racje. Ta DT nawet nie jest odblokowana a co dopiero zeby miała 35KM. Sprzedawca poprostu kit wciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kristi_rx125 masz racje. Ta DT nawet nie jest odblokowana a co dopiero zeby miała 35KM. Sprzedawca poprostu kit wciska.KIT TUNINGOWY :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) KIT TUNINGOWY :) :icon_razz: Dzięki :( :banghead: :icon_razz: W jaki sposób można zatem najprościej sprawdzić że moto jest odblokowanie? EDIT:Jeżeli ktoś podejmuje się ocenić/sprawdzić ilość koniuff to zapraszam do siebie. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez slo_mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zobacz czy motor wkręca się na maksymalne obroty, bo w dt jedną z wielu blokad jest blokada na module. Najprostszy sposób na sprawdzenie- po prostu daj się przejechac gosciowi który jest obeznany z enduro i on po krótkiej przejażdce powie ile ten Twój black monster ma koni :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dzięki :banghead: :) :( W jaki sposób można zatem najprościej sprawdzić że moto jest odblokowanie? EDIT:Jeżeli ktoś podejmuje się ocenić/sprawdzić ilość koniuff to zapraszam do siebie.wyszkow jest chyba nie daleko jozefowa, wiec wpadnij to porownam ze swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi