bartic Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jeśli brać pod uwagę styl, to yamaha warrior jest moim marzeniem. zobaczymy, co jeszcze wymyślą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) No to ja należę do nielicznej grupki posiadaczy tego o czym marzyli , teraz tylko planuje go nieco podrasować , a po cichu mi się maży że Yamaha na jego bazie zrobi cos ,co przebije mocą i pojemnością Rocketa . Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Klaus: Dasz rade wyjasnic, dlaczego kreca Cie driftery? To cos szczegolnego, czy moze tylko kwestia gustu, o ktory sie spierac nie ma sensu, bo kazdego kreci co innego? Browarny: Nikt tego nie powiedzial i luz. Mysle ze chodzi, przede wszystkim, o filozofie przemieszczania sie, ta legendarna sylwetka jezdzca, ktory ma problemy zycia codziennego gleboko w dupie; liczy sie maszyna i nawijane kilometry ciagle innego swiata. Pompka: Nie masz tego w info pod awatarem, wiec pytam - czym sie wozisz? I jak Ci sie widzi Yamaha V Max? Doktor: Z postu wnioskuje, ze masz Rocketa III. Prosze o opinie uzytkownika, jestem strasznie ciekaw tego cuda. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez koobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Mam to co na avatorze cxzyli Yamaha Royal Star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moim marzeniem, które już zacząłem realizować jest bobber ze słabym silnikiem. W tym motocyklu najważniejszy ma być wygląd i styl. Żadnych chromów, dominować ma czerń, która kryje lekką, wręcz filigranową konstrukcję. Rozmyślnie napisałem o słabym silniku, bo szybko to można sobie pojeździć na ścigaczu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Mam to co na avatorze cxzyli Yamaha Royal Star I jak sie uzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Dla mnie rewelacja ,dlatego napisałem że należę do nielicznych którzy mają to co chcieli, V i 4 cylindry moze to nie kanaon ale jednak V i z boku nie widać ze siknik jest szeroki, a zysk z dwóch dodatkowych cylindrów jest oczywisty. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Mój ideał to:Kwackazooki :icon_rolleyes: VN2000 - potężna sprawa i oczywiście Honda Valkyrie Rune - projektanci trochę odlecieli ale jak wygląda!!! Driftera ma extra błotniki - głęboko kryte koła to jest to. A najlepsze jest to że teraz przesiadam się na V-Stroma - zobaczymy jak sie sprawdzi nie-cruiser Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No i nazbierało się maniaków. I bardzo dobrze, bo ja też jestem maniakalnie zabujany w dwóch rzeczach:1. Porządny, niepsujący się chopper z prostą kierowają, niskim kadłubem pod tyłek i odpowiednim wydźwiękiem :banghead: . To już mam, chociaż przydałby się piąty bieg.2. Whisky, dużo whisky :icon_rolleyes: i fajna baba, niekoniecznie jedna i niekoniecznie na długi czas.......tak żebym nie musiał zakładać koszulki z napisem na plecach "jeżeli możesz przeczytać ten tekst, to znaczy że ta zdzira już spadła". To też mam, z tym że zapowiedziała się na dłuższy czas :icon_rolleyes:. Jednak wciąż zostaje whisky..... No i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 A dla mnie wymysl Yamahy w postaci Midnight Star jest przecudny...A poza tym jest kilka innych slicznosci :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 VN 2000 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Z takich przyziemnych i możliwych do spełnienia marzeń, to Drag Star 1100 w wersji custom, z wyższej półki to Triumph Rocket III, no i kosmicznych to HD coś w tym stylu: http://www.redneckengineering.com/images/B...-Hot-Rod-08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 HONDA CR 125 R 2003r :) :banghead: :( :icon_razz: :icon_razz: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ...koszulki z napisem na plecach "jeżeli możesz przeczytać ten tekst, to znaczy że ta zdzira już spadła". To też mam... No i tyle... a ja z troche innej beczki off topicowo... wiecie moze gdzie dorwac taki T-shirt ??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 jak dla mnie:rama mojego pomysłu, S&S 105 HP, przód springer, i kilka niezbędnych gadżetów - nic ponad to!kolor: czarna piecówka + czerwone ranty PSc.d. koszulek to poczekaj na bazar lub zloty /chociaż w necie też się znajdzie/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi