Sylwek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 "Czapla jeździ w Świebodzinie..." Tak wiem. Znam go osobiscie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zglaszam sie ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a jak by zmatowac wszystkich filmiki??wszystkichuzytkownikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 z tym montowaniem wszystkich to wszystko ładnie pieknie ale przeciez te filmy beda nagrywane w roznych okolicznosciach noi i by trza sie dogadac co do programu calej tej zabawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 K*rwa wyjeliscie mi posta z pod palcow:Pchcialem wlasnie napisac ze film i ekipa ktora wygra slkeja potem jeden duzy film z tych wszystkich:Pi tak powstanie film o ogólnopolskim stundzie na motorowerkach co wy na to?? :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Wiem jestem geniealny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 poczekajcie az przygotuje Simsona lub Honde jeszcze nie wiem ktorego :| ... jeszcze z miesiac i pokaze co potrafie :icon_rolleyes: ale raczej simsona lepiej na kolo idzie ... po honda(nsr 50) jakas taka ociazala .. :| ja bym proponowal tez wyznaczyc nie najlepszy film ale rowniez kto ma najlepsze umiejetnosci bo np. ja nie potrafie montowac :banghead::D tak bdb :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Opl jak byś zrobił jakiś remoncik i odblokowal NSR to by była dużoo lepsza.Ja bym wolał honde robic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jak dotrę to jestem za :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 szad ... moze masz racje trzeba zrobic ten remont z tym nie problem... problem z odblokowaniem ;( nie wiem jak a nie chcem wydawac 200zl na odblokowanie w serwisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Moja mtx tez jest zablokowana;/Na tlumiku i dyszy gaznika:Pleci mi tylko niecale 80;PDo tego mam przelozenia 45-15 wyjebongo na moc:Pale juz mam zamair zrobic szlif na 100cmm zmienic przelozenia i wpelni odblokowac :) :banghead: ale to za 2-3 miesiace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No chłopaki całkiem fajny pomysł. Ja nie bedę brać udziału ale moge śmiało oceniać filmiki :) No to czekamy na pierwsze zwiastuny :] Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Może by tak odrazu forumową grupe stunterską ? :biggrin: Są na forum różne grupy np. użytkowników jawek i takich tam, to można by sie postarać o coś takiego :buttrock: Ja bym sie pisał na to, ale najpierw skończe sprzęta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Może by tak odrazu forumową grupe stunterską ? Są na forum różne grupy np. użytkowników jawek i takich tam, to można by sie postarać o coś takiego Dobry pomysl :biggrin: nawet nie wiedzialem ze takie cos istnieje :buttrock: :biggrin: Ja jestem za :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Dobry pomysl :evil: nawet nie wiedzialem ze takie cos istnieje :buttrock: :biggrin: Ja jestem za :buttrock: Wchodzę w to również :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to który z panów takim razie napisze do Dominika, albo kogoś innego o podobnej randze na forum ? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi