DiboS60 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Taaa Wpadłem na Geeniealny pomysł :smile: Mianowicie chodzi o to ze na wakacje kazdy(kto jezdzi w jakiejś) paczce wypuści swoj film z jazdą ze swoja paczką na (motorowerach :banghead: ) Teren,miasto i stunt jak najbardziej:) Mogą być równiez filmy indywidualne :D Co wy na to??Zrobi sie potem temat nowy powzoca wszystkie linki do filmow:Pobejrzy:PZrobi sie ankiete i bedzie glosowanie:D Jak bedzie wieksza frekwencja moze zrobimy składke na jakąś chociaz symboliczną nagrode ;) Co wy na to :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ciekawa idea, można by coś takiego zorganizować. Dobrze, że wcześniej ostrzegłes, to zdąży sie jeszcze przygotować maszybki i kamerki :-P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 calkiem calkiem pomysl.Ja sia na to pisze. Chciaz pewnie przysle swoj wlasny film PS. Jezdzi ktos w okolicachSWIEBODZINSULECHOW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 pomysł niezły....co do motorowerów to masz na myśli wszystko co jest zarejestrowane na 50 cm3 mam nadzieję....:smile: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 pomysł niezły....co do motorowerów to masz na myśli wszystko co jest zarejestrowane na 50 cm3 mam nadzieję.... pzdrPewnie tak bo Dibo też ma 80ccm :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jestem jak najbardziej za! :banghead: Niedługo wychodzi mój (tzn. mój i kumplów :D) nowy filmik, a na lato napewno też coś nakręcimy :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No i elegancko:D No sam mam 80cmm:)Umowmy sie ze to co ma w dowodzie 50cmm:D w rzeczywistosci do 125cmm3max :smile: zapowiada sie fajnie tylko zeby wiecej wiary bylo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jestem "za" :banghead:, ciekawy pomysł. Jednak sądze ze nagroda jest zbędna i dla zwycięzcy najlepszą nagrodą będzie satysfakcja :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 pomysł jest super ale większy problem będzie z realizowaniem . Ja tam osobiscie kamery niemam ale może uda mi sie pożyczyć . Lub dogadam się magneto i jakiś filmik razem skręcimy . :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Taaa to bedzie nasz forumowy film :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Może uda sie coś zmajstrować :P Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BazA_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jezdzi ktos w okolicachSWIEBODZIN Czapla jeździ w Świebodzinie... Co do pomysłu to owszem. Wypas. Ale tu jest za mało stunter`ów. Może niech ktoś założy to na tym forum www.scooter-stunt.com/forum A tutaj będziemy aktualizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 tam Piee*olisz;] Tu jest wiecej uzytkownikow;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hehe ten pomysl chyba gdzies od kogos uslyszales nieprawdaz ? :> Ja sie na to oczywiscie pisze :banghead: Stunt coraz lepiej wiec mam nadzieje ze do wakacji bede niczym panowie z OWT :P (zartuje :cool:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 od towjej babki uslyszalem:Pzobaczylem na jakims tam forum i ozywilem na tym:Pno co nie mozna:P i nie kozacz :cool: bo masz automata i nic miedzy nogami jak jezdisz:P to sie niedziwie ze tak ci cryrkle idą:icon_razz: jeszcze i tak cie dogonie :P :banghead: a do Onewheelteam to ci daleko jak z tąd na sybir;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi