kszyhoo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam!Dzisiaj spełniło się jedno z moich marzeń, otóż zostałem właścicielem Yamahy DT 80/110 Malossi 96' :) :smile: :D :P Jestem taki szczęśliwy...Jutro zarzuce fotki na bikepics ! :evil: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 NO gratulacje tylko pokaż nam jeszcze te fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No ja tez gratuluje. juz taka DT ma juz troche kucy wiec opone na asfalcie bedziesz niezle palil;) Bezawaryjnego sprzeta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratuluje! Swoją drogą widać, że sezon się zaczął! Cieszmy się z tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 oj też byłem zadowolony jak przesiadłem się na DT :) najmilej wspominam ten motorek heh. Co prawda była to seryjna odblokowana 80 ale i tak cieszyła :smile: gratuluję sprzęta. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jak się nie ma co się lubi, to sie lubi co się ma :) Taka prawda :smile: Gratuluje nowego sprzęta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratuluje i bezawaryjnej jazdy zycze.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratuluje motoru pamietaj nie szalej za bardzo!!!jezdzij swoim tepem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Nom, wiem... muszę uważać, żeby nie zrobić kłopotów sobie, ani swoim bliskim :D a tymczasem dodaję fotki: http://www.bikepics.com/members/kszyhoo/96dt80/ :flesje: :evil: ;) :) :P :smile: :evil: Pozdrawiam KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No dt ladna jak moja :) pochwal sie ile dales :smile: czy plastiki sa alkierowane czy tak dziewicze :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratuluję. Niezła sztuka. Zmieniaj opony i ogień heheh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No mo super mamy nastepnego kolege, witaj!! w naszej wielkiej rodzinie!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No, dziękuje za gratulacje :wink: dałem za nią 3100 z przeglądem na motorower :bigrazz: :crossy: Właśnie wróciłem z lasu, w którym byłem z forumowymi kolegami TwisteremZG i Krzyskiem_1234 wiem, muszę zmienić opony :icon_razz: A plastiki są takie dziewicze :wink: :wink: :crossy: :cool: Pozdrawiam KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gratulacje! błota, piachu, torfu, wody i czego sobie zażyczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi