stoldar Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam,W zimie odpalałem Virażkę w garażu raz na miesiąc odpalałem i...Teraz cały dzień ładowałem akumulator, włączyłem ssanie , rozrusznik i ... nic . Pare razy rozrusznik i nic. Dodawałem też manetką gazu , co powodowało zalewanie. Świece zalane, oczyściłem i nic ... Tak pare razy i akumulator chyba wysiadł. Znów ładowanie i kolejne próby. Nie chce odpalić. A poprzednio w zimie było wszystko OK, po lekkim doładowaniu akumulatora odpalał.Nie wiecie co może być ? Może go źle odpalam...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 I pewnie świece Ci padły, odpalając moto w zimie silnik musi osiągnąć odpowiednią temperaturę, w przeciwnym wypadku świece nie zdążą sie oczyścić i pdają. załóż inne, powinno działać. pozdr. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A nie wiesz jakie są najlepsze i jaka powinna być przerwa miedzy elektrodami? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Nie wiem niestety, nie mialem nigdy styczności z virago, ale ktos na pewno napisze. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Nie wiem niestety, nie mialem nigdy styczności z virago, ale ktos na pewno napisze.Witam! Tak napisze w końcu od tego jest forum. A moze tak czasami ruszyć swoją korą mózgową. To tak przy okazji zajżenia na tą stronkę . Prima a prilis :) . Ale też poważnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wedlug serwisowki odstep 1mm... co do firmy to nie mam jeszcze swojego zdania... jezdzilem na NGK ale jestem z nich srednio zadowolony.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 polecam denso moge gasic i odpalac sprzeta na zimno zadnych klopotow nie mam Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 sranie w banie z tymi świecami! moto przepalałem kiedy chciałem i ile chciałem i często nie zdążyło złapac nawet kilku stopni......i działa bez zarzutu. ŚWIECE NIE PADAJĄ OD BYLECZEGO!. Cytuj Serwis Motocyklowy KrosnoPużaka 22609248264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jednak potwierdziło się TO ŚWIECE!.Dwa dni ładowałem akumulator i dziś taka sama sytuacja. Nawet podłączyłem do akumulatora samochodowego przewodami.Ale za 3 razem dałem sobie spokój. Wykręciłem świece i wkręciłem stare, które miałem od zakupu 2 lata temu. I cud ODPALIŁ za pierwszym razem. Jutro kupie nówki :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 polecam denso moge gasic i odpalac sprzeta na zimno zadnych klopotow nie mamWitam.Takie pytanko: jakie dokladnie te swiece Denso (do Virazki 535)? Przyzam ze chwilowo lenia lapie i nie chce mi sie szukac kodu zamiennikow :icon_razz:Z gory dzieki pozdroKonik Wedlug serwisowki odstep 1mm...Przepraszam.. pomylka. Wedlug serwisowki 0.7 do 0.8 mmPozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) sranie w banie z tymi świecami! moto przepalałem kiedy chciałem i ile chciałem i często nie zdążyło złapac nawet kilku stopni......i działa bez zarzutu. ŚWIECE NIE PADAJĄ OD BYLECZEGO!. No to palnołeś :wink: Niestety padają. I to jest dowód. Nie ma się co tak denerwować slash :wink: Dobrze, że motorek powrócił już do życia :icon_razz: pzdr Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Domieniek Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 odpalalismy dzisiaj vfr koleszki. z rozrusznika nie chciala za nic zajodlac. popchalem go kilka metrow i od razu poszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Slaba bateria. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi