cassius33 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam!!! Wyczytałem w prasie motocyklowej (chyba "Świat motocykli")na luty '06r. o nowej na polskim rynku firmie odzieżowej pochodzącej z Czech. Znalazłem ich stronkę i przyjrzałem się ich ofercie. Oficjalna stona: http://www.padana.czi w Polsce http://www.padana.pl (jeszcze w budowie) Ze względu na cenę wygląda to nawet atrakcyjnie ale nie wiem jak z jakością i funkcjonalnością. Firma podaje, że ma już 20 lat tradycji ale ciekawe jak to przełożyło się na produkty (przykładowo w jednej tylko z 8 kurtek tekstylnych jest użyta Cordura DuPont-a 500D a reszta to Matex - nie wiem co to nawet za materiał :|). Jeśli ktoś coś wie o tej firmie i jej produktach niech coś o nich napisze. POZDRAWIAM !!!:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Oglądałem ich kurtki w ubiegłym roku w salonie suzuki w Gdyni i wyglądały całkiem fajnie i solidnie. Cenowo też nie były zbyt drogie.Nie wiem jak w użytkowaniu się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ceny maja faktycznie ciekawe... mam nadzieję że wejdą do nas na rynek ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja wczoraj tez sie przygladalem na necie tym kurteczkom chyba z godzine i wygladaja na solidne ciekawe co to jest warte, ale ceny naprawde maja super. Na allegro jest jedna, tez wyglada super no i cena mozliwa ;) chyba sobie sprawie kurteczke tej firmy bo musze cos kupic na nowy sezon :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Widziałem dzisiaj w "Motocyklu" opis kurtki, którą produkują. Na zdjęciu wyglądała bardzo ciekawie a cene miałe atrakcyjną- z tego co pamiętam ok. 400 zł. Jestem właśnie na kupnie jakiegoś texa i chciałbym ją obejrzeć na żywo. Może na jakimś bajzlu będą się wystawiali... Zobaczymy jak odpalą polską stronę internetową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no niepowiem fajne kurteczki żeby byo wiadomo jak sie sprawuja i jak z funkcjonalnościa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius33 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Znalazłem w sieci przez przypadek krótki opis kurtki PADANA TXJ-15B.http://www.aerox.pl/modules.php?name=Conte...showpage&pid=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Znalazłem w sieci przez przypadek krótki opis kurtki PADANA TXJ-15B. http://www.aerox.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=83 z tej podanej stronki przez cassius33wynika że to dość pożądne kurtki a cena jest też super . Więc mam nadzieje że wejdzie na polski rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart352 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam!Mam kurtke TXJ-15B, oraz rękawice Padana, po 2 sezonach użytkowania nie mam żadnych zastrzeżeń, kurtka oraz rękawice z membraną, sprawują sie dobrze zarówno w ciepłe jak i chłodniejsze dni. Produkowane jest to w pakistanie www.padana.com PozdrawiamBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius33 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Też tak wnioskuję, że ciuchy są porządne;co ciekawe to chyba i znam czeski :mrgreen: bo sporo zrozumiałem czytając to co napisali na swojej stronce.:notworthy: POZDRAWIAM!!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam.Nosze sie z zakupem kombinezonu. Nie mam duzo kasy, wiec szukam czegos w cenie do 1500 pln. Jak zauwazylem kazdy odradza AMX, ale znalazlem firme PADANA (www.padana.pl) ktora oferuje kombinezon (jak na zalaczonym foto). Jest w dobrej cenie - 1319 pln oraz pasuje mi do kolorystyki butow, motocykla i kasku ;-)Mam wiec pytanie, czy ktos smiga juz w kombi tej firmy? Jezeli tak to jak sie spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ja też ostatnio zastanawiam się nad zakupem nowego kombi. powiem Ci, że pierwszy raz widzę kombinezony padany, ale ze zdjęć i opisów to całkiem dobrze to wygląda. Wydają się solidne i dość dobrej jakości, ciekawe tylko jeszcze jak w tym się jeździ. Nie wiem czy widziałeś tą stronkę ale możesz rzucić okiem na jeszcze takie kombi: Kombinezonki. (W związku z zadeklarowaną kwotką mam na myśli oczywiście kombinezony Utiki) Hmmm... Jak tak patrzę i porównuję Padanę i Utikę to Padana wydaje mi się lepszym wyborem.... Szkoda że nie było mi dane osobiście przetestować to bym może więcej pomógł...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Przegladalem tez oferte Utiki, ale jakos zaden model mi sie nie podoba w tej granicy cenowej. Ciekawi mnie jednak opinia uzytkownikow kombi Padana, jak sie w tych ciuszkach jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a gdzie wytrzasnales ten kombinezon? W jakim sklepie? To sprawdzilbym tez go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Też przeglądałem Padana wydaje się OK, ale kumple pozniej moga cie kojazyć z PADAKA - tak dla jaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi