Piocho Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Nas interesuje Goblin Show w Odessie. Rolling Anarchy - zaczyna sie 19.06? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Po weekendzie sprawdze i podam wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Goblin showPiocho, co Ty, taka ładna stronka Ci się ni otwiera? :bigrazz: A tak w skrócie:GOBLIN SHOW - 8 Międzynarodowy Moto-Zlot ODESSA 2006początek 19 czerwca, ma trwać 7 dnitelefony kontaktowe: +38 067 5674563; +38 048 7110298mail: [email protected]strona organizatora: http://www.rollinganarchy.com/index_eng.html :P ;) Uwagi: Im wcześniej, tym lepiej!!! Szczegóły bliżej terminu zlotu. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 1-3 czerwca zlot "Tarasova Gora" (mejsce gdzie jest pohowany Taras Szewczenko). Czerkasy, mapa to: http://www.tarasova-gora.com.ua/index.php?categoryid=32Jest tam pol Kijowa i reszty Ukrainy. Zlot na brzegu Dniepra, rejestracja 20 USD, son pokoje (3-10USD za dobe).Foto z minionych lat http://www.tarasova-gora.com.ua/index.php?categoryid=27Ze Lwowa do Czerkas 750 km. 19-28 czerwca - Goblin Showe.Mejsce: Odesa, Luzanowka, stadjon "Odesakabel".Rejestracja - gdies okolo 20USD i wiencej.7 dni picia, morza, slonca, muzyki, diewczyn i tak dalej.Mozna stawic namion lub zamowic pokoj w jakims pansionacie (jest to ich wielie).W sobote parada, deszc gwarantowany.Uwazacz na rzeczy, jest troha zlodzei. Jesci co, pytacz to, czy u nas na forum: www.motocykl.net/forum ps. z takich zlotow co warto odwiedzic jest jescze Kosiw ("Karpatsryj Bajker", 200-250 km od Lwowa, ma byc w lipcu) i zlot w miasteczku Khust na Zakarpuciu (pod koniec lata), aha i jeszce zlot u Dziada z Tarnopolia "Fajne Miasto Ternopil" tez pod koniec lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 aha i jeszce zlot u Dziada z Tarnopolia "Fajne Miasto Ternopil" tez pod koniec lata.Nie no.. :D) Aker, Piocho, wiedzieliście o zlocie u Dzieda??Miałem znaleźć w tym roku jeden (niestety tylko) cel na Ukrainie i chyba już wiem, co to będzie :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Nie no.. :bigrazz:) Aker, Piocho, wiedzieliście o zlocie u Dzieda??Miałem znaleźć w tym roku jeden (niestety tylko) cel na Ukrainie i chyba już wiem, co to będzie :wink:) No, chyba nie da rady inaczej ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No, chyba nie da rady inaczej ... :biggrin: Bezwzględnie, bezapelacyjnie i do samego końca. W starym, dobrym składzie! :biggrin: :biggrin: :buttrock: Nie przyjdzie Dziad do Mahometa to Mahomet przyjdzie do Dziada :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Bezwzględnie, bezapelacyjnie i do samego końca. W starym, dobrym składzie! :( :) :bigrazz: Nie przyjdzie Dziad do Mahometa to Mahomet przyjdzie do Dziada :icon_mrgreen: . Jesli to pod koniec lata....to może i ja bym sie zabrał?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Maciek - koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Serce rośnie, jak widzę, jaka ekipa może się zebrać:bigrazz:Mam tylko nadzieję, że będzie to... pierwszy weekend września, bo druga polowa sierpnia jest już zapisana (MGH + private :) )Dzied!!! Dzied słyszy??... :icon_mrgreen:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 No dzieki, Chłopaki:-) do Odessy to się raczej nie wybiorę, ale ten Diedowski to coraz bardziej mi się podoba:-) tylko kiedy to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 V ostannij vikend serpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 V ostannij vikend serpnia Andriy - MiroN ma pytanie czy nie daloby sie tego przeniesc na pierwszy tydzien wrzesnia. Co myslisz? Zrobilby to Dziad dla naszego MiroNa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriy Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wykluczone, "zlot" odbywasie w dzien "urodzin" miasta Ternopil, czy cos w tym gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 :biggrin: .. i to całkowity :D ale akurat sobie wymyśliłem, że tu pogratuluję ukraińskim Kolegom awansu ich reprezentacji do ćwierćfinału ;) ;) ;) Mecz może i nienajpiękniejszy, ale przymknąłbym oczy na więcej, żeby zobaczyć na tym etapie Polaków, a tak - Ukraina naprzód! :P (choć teraz musiałaby przejść przez ojczyznę Gutków :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi