Skocz do zawartości

pierwszy motocykl - pierwsza jazda :-)))

Oleśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje :icon_razz: Równiutkiego asfaltu życze i jak najmniej awarii :banghead:

p.s. Jak ja pierwszy raz wsiadłem to skończyło sie to zerwanymi wiązadłami w kolanie i 2 miesiące gips i 6 miesięcy rehabilitacji :flesje:

p.s. Jak ja pierwszy raz wsiadłem to skończyło sie to zerwanymi wiązadłami w kolanie i 2 miesiące gips i 6 miesięcy rehabilitacji :flesje:

trzebabylo pasy zapiąć :icon_razz:

Gratuluje kolezance i szerokiej drogi zycze. :banghead:

Łomatko Huto! Kolejna absolwentka będzie ludzi straszyć jazdą na gumie między staruszkami na pasach. Już na kursie Ola przejawiała zapędy niezbyt stosowne dla niewiasty na motocyklu. Cóż, takie czasy...

Mimo wszystko, gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Serdeczne gratulacje x 2, ode mnie i od Ani. W takim razie czas się umówić na wspólne jazdy :icon_razz:.

Ja dzisiaj zrobiłem 70 km., wczoraj 5 km. (padało i pojechałem zatankować), w sobotę z 50 km., tak więc sezon zacząłem. Ania sezon zaczyna w niedzielę (jak jej motocykl odpali, bo miała ostatnio problem z akumulatorem). Może w takim razie umówimy się wstępnie na niedzielę?

Na niedzielę to ja bym się pisał, ostatnio nie udało nam sie spotkać ale mozna to naprawić :banghead:

Tylko ze ja planuje rankiem skoczyc w niedziele na służewiec, a później polatać trochę.

I wszystko pod warunkiem że sobotni przegląd Pawel zrobi mi na poczekaniu i nic nie wypadnie...

Czekam na deklarację zwrotną :flesje:

PZDR

Łomatko Huto! Kolejna absolwentka będzie ludzi straszyć jazdą na gumie między staruszkami na pasach. Już na kursie Ola przejawiała zapędy niezbyt stosowne dla niewiasty na motocyklu. Cóż, takie czasy...

Mimo wszystko, gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą.

Jakie to zapędy masz na myśli Tomeczku ? Poza tym słowo "niewiasta" jak wszem wiadomo pochodzi od "nie wiem" ...więc wypraszam sobie.... :icon_razz:

Wkrótce Was odwiedzę na placu, szkoda że do Zamościa nie dam rady...

pzdr

I wszystko pod warunkiem że sobotni przegląd Pawel zrobi mi na poczekaniu i nic nie wypadnie...

Jak Chuck Norris, z jednego półobrotu :-). Konkrety ustalimy (PW, telefon itp), tak byś mógł jeździć w niedziele.

Pozdro, Paweł

PS. Gratulacje z zakupu Oleska, motocykl jakoś dziwnie znajomy .... :icon_razz:

No gratulacje!!! To jest coś co kazdego motocykliste kiedyś spotkało.....i czesto sie to wspomina. Ja pierwszy moto mialem RSke 125 nie licząc jawki 50 i wsk które nie były moje ale często je "wypożyczem" od znajomych. Coś wspaniałego pierwsze moto to jak pierwsza miłość o której sie nie zapomina

(...) Coś wspaniałego pierwsze moto to jak pierwsza miłość o której sie nie zapomina

Nie pamiętam ani pierwszej, a nie ostatniej :icon_razz:

teraz już tylko motocykl potrzebny mi do szczęścia... zdecydowanie wdzięczniejszy obiekt do lokaty uczuć :banghead:

gratuluje i szerokiej drogi zycze...

ps; ale Wam zazdroszcze tych pomyslow na weekendowe ustawki, ja pracuje kazda sobote i niedziele... ehhh ale jeszcze 1.5 miecha i rzucam prace by sie delektowac miloscia z dwoma kolami:P

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017