MarianKa Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Nieważny sklep. Byleby śmietnik Louisa był w pobliżu :icon_razz: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 ZŁA WIADOMOŚĆ(jak dla mnie) -nie jade ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) A ja jadę!Co do Louisa, to zamówiłem wszystko w Polsce, kit ze Szwabami, jak nie chcą nam otworzyć na czas zlotu sklepu to niech spadają. A że na pewno na tym zlocie jacyś Niemcy sie zaplątają, to w rewanżu ich spacyfikujemy!pzdrP.S. A może wzorem innych tematów ktoś zapoda małą listę kto jedzie? Cobyśmy wiedzeli, że kogoś znajomego spotkamy... Edytowane 15 Maja 2006 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 A że na pewno na tym zlocie jacyś Niemcy sie zaplątają, to w rewanżu ich spacyfikujemy!Niemcy przyjeżdżają tam co roku. Bardzo sympatyczni, tylko w cholerę ich nie mogę zrozumieć ;) Chyba ze 3 lata temu jeden z nich stanął do pojedynku z gościem na jakimś 'rusku'. Zakopywali sprzęty bardzo ładnie, tyle że rano rusek pojechał do domu a VS800 z zakopanym kołem i przebarwionym wydechem drogę powrotną zrobił na lawecie. Potem dowiedziałem się że niemiec kupił Intruza jakieś 2-3 miechy wcześniej :D Zdaża się, że pojawiają się też "Fetorsi" :) wtedy to juz jest odjazd na całego :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kto to "fetorsi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kto to "fetorsi"?Hmmm ;) jakby Ci to wytłumaczyć?? Jakoś słów mi brak, może przeczytaj o nich >TU<. Jak na razie zdażyło się że spotkałem ich trzy razy (właśnie Lubsko i Zielona Góra) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 witamja odnośnie tego co mówił (pisał) Staszek :) zapiszcie mnie na listę ;) dozobaczyska w lubsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 hehehehe "fetorsi" jak sama nazwa wskazuje najpierw ich czuć potem widać ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Przyjeżdża ekipa z bolesławca BOLCE tylko sam nie jestem jeszcze pewny czy bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Grupa BGP,KGP wyjeżdza dziś ok 18.00.We Wrocku pewnie bedziemy ok 20.30,a do Lubska ruszymy w piątek jak nam kac minie :clap: Do zobaczenia na miejscu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Diably jedne, zazdroszcze wam tego czwartku, niestety w robocie musze siedziec. Do Pieklaaaaaa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Przyjeżdża ekipa z bolesławca BOLCE tylko sam nie jestem jeszcze pewny czy bedeczyli co??? nie przyjeżdżacie??? :) ;) :D cholera miało być do matek(a) :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 hej! ludzie z wrocka czy ktos sie w końcu wybiera do lubska? i czy jest jakas ustawka na jutro? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Grupa BGP,KGP wyjeżdza dziś ok 18.00.We Wrocku pewnie bedziemy ok 20.30,a do Lubska ruszymy w piątek jak nam kac minie :D Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że oni śpią u mnie :) Oj wódeczka się poleje jak za dawnych dobrych lat :clap: ludzie z wrocka czy ktos sie w końcu wybiera do lubska? i czy jest jakas ustawka na jutro?Karola my będziemy napewno jechać z Wrocka w piątek w kilka motocykli, więc oczywiście możesz się podpiąc pod naszą grupę ;) Odezwij się na moje gg: 4298837 to wymienimy się telefonami, bo naprawdę nie wiem kiedy będziemy startować w piątek. Poza tym wydaje mi się, że namierzyłam Cię dzisiaj o godzinie 12 na Powstańców Śląskich koło przejazdu kolejowego (blisko Arkad). Ta laska na ścigaczu i z rakietą na plecach to byłam ja :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 coś kurcze mam problemy z moim gg, podaje mój nr tel 693075494, jak bedziecie ruszac daj znac, bo chetnie sie przajade na ten zlot a coś z krucho z ekipą chętna na takie wyjazdy a ja cały czas cieszę się nowym sprzętem i mam ochotę na różne wypady :clap: :clap: Poza tym wydaje mi się, że namierzyłam Cię dzisiaj o godzinie 12 na Powstańców Śląskich koło przejazdu kolejowego (blisko Arkad). Ta laska na ścigaczu i z rakietą na plecach to byłam ja mnie też sie wydaje ze cię widziałam ale to było wczoraj na Powstańców mniej wiecej na wysokości BP ok godz 13 :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi